Rudi en Elise Wiendels-Hermans en kinderen voor het nieuwe pand. Foto: Kyra Broshuis
Rudi en Elise Wiendels-Hermans en kinderen voor het nieuwe pand. Foto: Kyra Broshuis Foto:

Feestelijke opening Schoenmode Hermans

GROENLO -De voorbijgangers in de Beltrumsestraat vergapen zich aan de prachtig gerestaureerde gevel van het nieuwe onderkomen van Schoenmode Hermans. Elise Wiendels-Hermans is dan ook met recht trots op het resultaat. "De mannen van Stöteler Afbouw hebben fantastisch werk geleverd met onder andere de handgemaakte ornamenten aan de gevel."

Door Kyra Broshuis

Het was een grote wens van Rudi en Elise Wiendels-Hermans om te verhuizen naar een nieuw pand. "We willen absoluut in Groenlo blijven. We voelen echt een klik met de Grollenaren en het is ontzettend leuk dat we zoveel positieve reacties krijgen op de nieuwe winkel."
Ook van binnen ziet het pand er gelikt uit. De nieuwe collectie staat uitgestald in de ruim opgezette winkel. Veel familieleden, vrienden, kennissen, collega's en andere genodigden komen de familie Wiendels-Hermans feliciteren met hun nieuwe onderkomen. "Mijn ouders zijn ook aanwezig, zij zijn 55 jaar geleden gestart met Schoenmode Hermans. Ik ben ontzettend blij dat ze erbij zijn. Kom allemaal binnen dan kunnen we proosten op deze prachtige nieuwe locatie!" aldus Elise.
Schoenmode Hermans vindt u aan de Beltrumsestraat 23 in Groenlo.
Op de oude locatie is tot het eind van het jaar de outlet van Schoenmode Hermans gevestigd. Deze winkel is op vrijdags en zaterdags geopend.

Optreden koor
Vrijdag 2 september trad het Mwangaza kinderkoor op bij de nieuwe Groenlose vestiging van Hermans.