De formatie ‘Woenderbaar’. Foto: PR
De formatie ‘Woenderbaar’. Foto: PR

Tweede Loctoberfest
in Lievelde

'Tolle party met bierpulsjoelen en Woenderbaar'

Door Theo Huijskes

LIEVELDE - Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar maakt Loco Eten & Drinken zich op voor het tweede Loctoberfest. Het festijn zal ditmaal plaatsvinden op zondag 25 september. Loco is er helemaal van overtuigd dat de vele enthousiaste reacties naar aanleiding van het in 2015 gehouden feest borg staan voor wederom een gezellige happening, volledig in stijl van de Duitse Oktoberfeesten in München. Loco zal een extra metamorfose ondergaan en wordt voor deze gelegenheid omgetoverd in een Bayerische Festhalle.

Naar aanleiding van vorig jaar staat het motto van het festijn van dit jaar andermaal helemaal in het teken van de gezelligheid. Alle daarvoor benodigde ingrediënten, waarbij gedacht moet worden aan muziek, zang, stijlvolle aankleding van de zaal, aanwezigheid van goed gevulde bierpullen enzovoort, zullen daarvoor op elkaar worden afgestemd. Vanzelfsprekend zal er naast de onontbeerlijke drank ook gezorgd worden voor een andere vorm om de inwendige mens te versterken. Zo zullen de haantjes van de grill en de originele Duitse curryworst, alsmede overige typische en overheerlijke Duitse specialiteiten, niet ontbreken.
Ook dit jaar kunnen de bezoekers zich wederom verheugen op een zondag waarbij de topformatie 'Woenderbaar' garant zal staan voor een geheel in stijl gebrachte live-act als onderdeel van een daverend feest. Woenderbaar is volgens kenners dé partyband bij uitstek voor themafeesten in Duitse stijl. De beste Duitse 'Spitzen Hits' worden daarvoor uitgezocht voor een feest der herkenning. In een verrassend professionele show worden de aanwezigen meegenomen in de wereld van de Duitse 'Partymusik'. Een waar 'Schlagerfest' met hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot de allerlaatste après-ski nummers. Alle grote Duitse coryfeeën zullen de revue passeren, zoals Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo en ga zo maar door. Maar ook groepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger komen even buurten. Daarnaast vinden er diverse hilarische verkleedpartijen plaats, alsmede interactie met het publiek. Professioneel geluid en een spetterende lichtshow maken het tot een complete Duitse 'Supershow' met 100% Stimmungsgarantie.
Het feest begint om 16.00 uur en zal duren tot circa 21.00 uur. Kaarten (€ 12,50) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Loco in Lievelde of online te bestellen via locolievelde.nl (aan de kassa € 17,50).