Zorggeluk speelt 'de WetensVaardigheden. Foto: PR
Zorggeluk speelt 'de WetensVaardigheden. Foto: PR Foto:

Bureau Zorggeluk speelt 'de WetensVaardigheden'

ACHTERHOEK - Alzheimer Nederland, afdeling Achterhoek, nodigt belangstellenden van harte uit voor een interactief theatervoorstelling in het kader van Wereld Alzheimer Dag. Het thema is omgaan met mensen met dementie: kennis en vaardigheden…De voorstelling is op zondag 25 september in Boothuis Welgelegen, Ruurloseweg 1 in Groenlo. Aanvang 14.30 uur, zaal open vanaf 14.00 uur. De voorstelling duurt tot 16.30 uur.

Geloven in leren door te beleven

Tijdens de voorstelling wordt het thema omgaan met mensen met dementie centraal gezet. Er worden verschillende onderwerpen/situaties nagespeeld.

Bureau Zorggeluk maakt theater en gebruikt theater als middel om te leren. Zij betrekt hierbij de deelnemers op interactieve wijze en zet het middel 'bemoeitheater' in. Zo mogen de bezoekers zich bemoeien met de inhoud, in dit geval de onderwerpen en zaken die te maken hebben met het omgaan met mensen met dementie. Dit alles op wordt op een ontspannende manier gebracht.

Bureau Zorggeluk gelooft in het leren door te beleven. De voorstelling is bedoeld voor een breed betrokken publiek. De voorstelling is zowel voor mensen met dementie, als voor hun mantelzorgers, vrijwilligers, professionele hulpverleners en andere geïnteresseerden.

Tijdens deze middag zal ook de informatietafel van Alzheimer Nederland afdeling Achterhoek aanwezig zijn. Hier kan men terecht voor vragen, informatie en ondersteuning.

Ontvangst is met koffie en thee. Toegang: vrije gift. Reserveren is gewenst en kan via tel. 06-13514411 of mail: wadafdelingachterhoek@gmail.com.


www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek, 06-13514411, www.zorggeluk.nl