Zowel bij de vestiging van de Totale Zorgwinkel Lichtenvoorde als in Neede staat de familie Van der Mast klaar voor een goed advies. Foto: Gerard Mesland
Zowel bij de vestiging van de Totale Zorgwinkel Lichtenvoorde als in Neede staat de familie Van der Mast klaar voor een goed advies. Foto: Gerard Mesland Foto:

Actiemaand bij
Totale Zorgwinkel

LICHTENVOORDE/NEEDE - De totale Zorgwinkels Neede en Lichtenvoorde van de familie Van der Mast hebben hun assortiment uitgebreid met nieuwe producten. Daarom houdt het bedrijf een actiemaand met diverse aanbiedingen.

Het zitcomfort wordt uitgebreid met de nieuwste modellen sta-op- en relaxstoelen. Ab van der Mast: "Daarbij heeft de klant keuze uit veel verschillende kleuren stof of leer. En in modellen, variƫrend van een mechanisch verstelbare relaxstoel tot een geheel verstelbare driemotorige sta-opstoel met relaxfunctie. Alle stoelen worden voor de klant op maat ingemeten voor een optimaal zitcomfort. Bij aankoop van een sta-opstoel krijgt u uitgebreid advies en informatie over de verschillende uitvoeringen." De juiste zithoogte, zitdiepte en de lengte van de kuitsteun zijn van essentieel belang bij de keuze van een goede sta-opstoel.

Service aan huis
Vanuit de twee Totale Zorgwinkels wordt de gehele Achterhoek en een groot deel van Overijssel voorzien. Met de service aan huis geeft de Totale Zorgwinkel de mogelijkheid om de keuze voor een sta-opstoel, seniorenbed, scootmobiel of douche- en badaanpassingen in alle rust thuis te maken. Ook kan men desgewenst gebruik maken van de gratis ophaalservice. Dan wordt men opgehaald en thuisgebracht voor een bezoek aan de winkel en het correct instellen van het gekochte.

Opvouwbaar
De lichtste opvouwbare elektrische rolstoel van dit moment is de Zinger rolstoel, gemaakt van een zeer hoge kwaliteit aluminium die ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Het gewicht is slechts 17 kilo en opgevouwen is de rolstoel maar 25 cm hoog. De rolstoel is eenvoudig en binnen vijf seconden in en uit te klappen, zodat het vervoer ook geen probleem vormt. Van der Maast: "De Zinger rijdt moeiteloos over de meeste - ook ongelijke - ondergronden en is door het ontbreken van een stuurkolom ook ideaal voor in huis. Door zijn uitmuntende wendbaarheid kunt u er thuis eenvoudig mee manoeuvreren en aan tafel aanschuiven."

Langer zelfstandig
In het kader van het langer zelfstandig thuis blijven wonen, geeft de Totale Zorgwinkel vrijblijvend advies aan huis over diverse mogelijkheden voor aanpassingen in bad- en toiletruimte, informatie over trapliften, het aanbrengen van drempelhulpen en advies voor zit- en slaapcomfort. De familie Van der Mast nodigt uit: "Kom langs en laat u onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden die we te bieden hebben."
De Totale Zorgwinkel is in Neede gevestigd aan de Bedrijvenweg 6a, tel. 0545-296368. De winkel in Lichtenvoorde is te vinden aan de Raadhuisstraat 27A, tel. 0544-487710.


www.totalezorgwinkel.nl