Foto: Kyra Broshuis
Foto: Kyra Broshuis Foto:

Vrouwengilde Groenlo

GROENLO - Op maandagavond 10 oktober komen de leden van het Vrouwengilde weer samen voor de eerste avond na de zomervakantie, bij het City Lido in Groenlo.

Deze avond komt Sjaak Jansen van de fysio- en manuele therapie te Zieuwent uitleg geven over wat er zoal daar gebeurt. Zoveel therapieën, teveel om op te noemen lijkt het. Het belooft volgens het gilde een leerzame en een gezellige avond te worden.


Meldpunt Beltrum inloop

BELTRUM - Meldpunt Beltrum houdt op vrijdagavond 14 oktober een inloop/informatiebijeenkomst bij Kulturhus de Wanne.

Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd. Mensen die al vrijwilliger zijn bij Meldpunt Beltrum zijn welkom, maar wie wil weten wat Meldpunt Beltrum zoal gedaan heeft de afgelopen twee jaar of meer informatie wil, is uiteraard ook welkom.
"Wij merken dat de hulpvragen de laatste tijd aan het veranderen zijn. De eerste anderhalf jaar was er voornamelijk vraag naar praktische hulp (denk aan hulp bij I-pad gebruik en klusjes in de tuin). Nu is meer vraag op het sociale vlak. Mensen hebben behoefte aan gezelschap, iemand die de tijd neemt om samen wat te ondernemen. Vrijwilligers die hiervoor tijd willen vrij maken, zijn dan ook van harte welkom bij Meldpunt Beltrum," aldus een medewerker van het Meldpunt Beltrum.
Vrijdagavond 14 oktober staan de deuren open van 20.00 tot 22.00 uur. Iedereen kan binnen lopen voor informatie, gezelligheid, een hapje en een drankje.


telefoonnummer Meldpunt Beltrum: 06 – 570 970 60


Honden genieten van buffet bij GroenRijk

GROENLO - Grote en kleine honden genoten zaterdagmiddag van een overheerlijk buffet bij GroenRijk in Groenlo. Speciaal voor dierendag waren de huisdieren uit Groenlo uitgenodigd om te komen eten. Bij GroenRijk was een speciaal buffet klaargezet met cupcakes van vers vlees, brokjes en andere heerlijkheden. Niet alleen honden waren welkom, ook katten en knaagdieren genoten van een feestelijke maaltijd.