Grolzicht. Foto: Kyra Broshuis
Grolzicht. Foto: Kyra Broshuis Foto:

Eerste herfstwandeling van nieuwe stichting

GROENLO - Na het grote succes van de wandeldriedaagse van afgelopen zomer, organiseert de Stichting Wandel en Beleef Groenlo opnieuw een bijzondere wandeling. Op zondag 23 oktober aanstaande kan iedereen meedoen aan de eerste Groenlose Herfstwandeltocht.

Door Kyra Broshuis

Prachtige route door
buitengebied

Fons Bluemink van de organiserende stichting hoopt op veel deelnemers. "We hebben we een prachtige tocht uitgezet door het mooie buitengebied van Groenlo. Zo eind oktober zijn de herfstkleuren prachtig en is het vaak nog heel aangenaam weer. Er zijn verschillende afstanden mogelijk van 10, 15 en 20 kilometer. De routes komt ook over particuliere terreinen, zoals bijvoorbeeld boerenerven. Verschillende particulieren staan klaar om uitleg te geven over hun bedrijf."

Praktische informatie
Het is de bedoeling dat er jaarlijks een herfstwandeling wordt gehouden en de eerste is dus op 23 oktober. De starttijd is tussen 08:00 en 11.00 uur vanaf Café Grolzicht aan de Oude Winterswijkseweg 35 te Groenlo. Deelname kost € 6,50 en dat is inclusief een consumptie en een kop soep.
Meer informatie kunt u krijgen bij Anke Vrijdag op telefoonnummer 06-10569824 of via email vrijdaghansanke@hetnet.nl.