Foto: PR
Foto: PR Foto:

GZ Geveltechniek merkt groeiende vraag naar serres en veranda's

LICHTENVOORDE - Het aannemersbedrijf GZ Geveltechniek is al lange tijd actief op de markt. Begonnen vanuit een klein kantoortje in Vragender en nu een volwaardige partner voor alle mogelijke bouwproducten.

Door Kyra Broshuis

Allround aannemersbedrijf
Als één van de eerste bedrijven in Nederland startte het al zo'n 15 jaar geleden met het plaatsen van dakkapellen in één dag. "Dat wordt nu door heel veel bedrijven gedaan," vertelt Patrick Groot Zevert van GZ Geveltechniek. "Uiteraard zijn we nog steeds actief in die sector maar we doen veel meer dan dat. We zijn een allround aannemersbedrijf en verzorgen alle mogelijke aanpassingen aan nieuwe en bestaande bouw."

Meer van buitenleven genieten
GZ Geveltechniek, gespecialiseerd in het onderhoudsarm en duurzaam bouwen, kent verschillende productgroepen waarbinnen geopereerd wordt. Als eerste de kozijnen, waar ook schuifdeuren, vouwwanden, elektrische deuren, vliesgevels en alle soorten zonwering onder vallen. Daarnaast is GZ Geveltechniek dé leverancier van serres, tuinkamers, oranjerieën en veranda's in alle soorten en maten. Deze producten zijn immens populair, zo legt Patrick uit. "We merken dat mensen langer van het buitenleven willen genieten. Sinds de economie weer aantrekt, valt vooral de vraag naar serres en veranda's op. Mensen willen langer genieten van de seizoenen."

Veelzijdig en alles onder één dak
De dakkapellen blijven ook goed lopen. "Veelal kunnen we die in een dag plaatsen, erg prettig voor de klant." De veelzijdigheid van GZ Geveltechniek is een bewuste keuze. "Op deze manier hebben onze klanten één contactpersoon en één bedrijf dat alles voor ze regelt. Wij verzorgen alle voorkomende bouwwerken, variërend van aan- en verbouw tot nieuwbouw, maar ook renovatie, gevelbekleding en verschillende bouwwerken."

Nieuwe en ruime showroom
Het bedrijf, gelegen aan de Edisonstraat 1B in Lichtenvoorde, heeft sinds dit voorjaar ook een showroom tot zijn beschikking. "Klanten willen natuurlijk graag zien wat we kunnen. In onze showroom hebben we volop ruimte om de mogelijkheden te laten zien en te bespreken wat we precies voor onze klanten kunnen doen. We zijn een vertrouwd adres en hebben door de jaren heen een goede klantenkring opgebouwd. Veelal door mond-tot-mond reclame. Mensen weten bij ons waar ze aan toe zijn en we komen onze afspraken na. En dat werkt."

U vindt GZ Geveltechniek aan de Edisonstraat 1B in Lichtenvoorde.


www.gzgeveltechniek.nl