Foto: PR
Foto: PR Foto:

Art-Classes Bubastis
Bredevoort

BREDEVOORT - Eeuwenlang is de vakkennis doorgegeven van meester op leerling. Het toepassen van simpele basistechnieken en het uiteindelijk beheersen van het proces is het doel, zodat men kan schilderen wat men wil. Het stimuleert je gevoel en je manier van kijken.

Tijdens de art-classes in Atelier Bubastis te Bredevoort krijgen leerlingen de mogelijkheid om allerlei stijlen en technieken te leren die men maar wenst op het gebied van het schilderen met olieverf of acryl. Dit houdt in bijvoorbeeld portretten, dieren en landschappen. In iedere gewenste uiting: realistisch, surrealistisch, expressionistisch of abstract. Maar voorop staat de eigen interpretatie. Iedereen wordt individueel begeleid met het tot stand komen van een schilderij.
Er word gewerkt in groepjes van maximaal 8 personen. De cursussen worden gegeven op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdagmiddag en/of -avond, van 13.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur.
Men kan geheel vrijblijvend komen kijken tijdens een van de lessen. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met Carolien Klein Goldewijk.


06-25501771
info@bubastis.nl
www.bubastis.nl/Art-classes