Ruud Weber Band. Foto: PR
Ruud Weber Band. Foto: PR Foto:

Prikkelz organiseert Kickbike Vesting Battle

GROENLO - Op vrijdag 28 oktober organiseert Prikkelz in samenwerking met Groenlo Vestingingstad Promotion de Kickbike Vesting Battle. Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, die houden van actief bezig zijn en een beetje spanning niet uit de weg gaan.

Met behulp van een plattegrond die op de kickbike bevestigd wordt, volg je samen met groepsgenoten een route, waarbij je langs de mooiste plekjes van Groenlo komt. Onderweg moet je goed opletten, want er worden diverse vragen gesteld en de speurneuzen worden flink op de proef gesteld. Na afloop volgt uitleg over de juiste antwoorden en wordt de winnaar bekend gemaakt. Deelnemers ontvangen een leuk aandenken. Kinderen wordt aangeraden een smartphone mee te nemen, want onderweg moeten er bij de opdrachten nog foto's gemaakt worden.

Het verzamelen is om 15.45 uur bij de Bron, tegen 17.15 uur verwacht de organisatie daar weer terug te zijn.
Aanmelden kan via info@prikkelzgroenlo.nl. De kosten zijn € 2.50 per persoon.


Live optredens Grolse Jazz van start

GROENLO - Het druk en gezellig verlopen Grols Jazz-Vesteval ligt al weer een aantal weken terug; bladeren vallen, de herfst is begonnen en de kachel brandt. Dat betekent ook dat de zondagmiddagconcerten er weer aan komen. Zondag 6 november vanaf 16.00 uur trapt Ruud Weber met zijn mannen af bij Grolsch Brouwhuys de Lange Gang.

Ruud Weber en Fokke de Jong zijn de zanger, bassist en drummer van King of the World en vele andere nationale en internationale artiesten die zij begeleidden (Snowy White, Normaal, Mick Taylor, David Gogo en vele andere). Met King of the World ontvingen ze recent maar liefst vijf Awards waaronder beste band, beste bassist en beste drummer. De Ruud Weber Band komt in triovorm samen met gitaarvirtuoos Lars Muller. De roots en blues van de Ruud Weber Band wordt sterk getypeerd door de karakteristieke gitaarsound van Lars en de meerstemmige samenzang van de drie heren samen. De energieke show van Ruud c.s. met een mix van vele rootsstijlen staat volgens de kenners al jaren voor kwaliteit. De ervaring en het plezier stralen er altijd in elk geval vanaf bij dit trio.