Dave Klein Gunnewiek (l) en Hans van den Bor het lint open. Foto: Kyra Broshuis
Dave Klein Gunnewiek (l) en Hans van den Bor het lint open. Foto: Kyra Broshuis Foto:

Vestiging RegioBank Groenlo
officieel geopend

GROENLO - Een drukte van belang afgelopen vrijdag op de Markt in Groenlo. Speciaal voor de opening van de Regiobank is de Zilvervlootparade neergestreken. In het pand van Steentjes, waar de Regiobank gevestigd is, komen vrienden, familie en andere belangstellenden Rik Steentjes en Dave Klein Gunnewiek feliciteren met de opening.

Door Kyra Broshuis

"Ik zie een hoop potentiële klanten", zo vertelt Rik Steentjes bij de officiële openingshandeling. "We merken steeds weer dat het mensen het prettig vinden om alles onder één dak af te kunnen handelen. Het kopen van een huis, de hypotheek, de verzekeringen en uiteraard ook alles op het gebied van sparen en betalen. De RegioBank is laagdrempelig en we zijn er trots op dat we, in de positieve zin van het woord, ouderwetse service bieden aan onze klanten."

Vakmanschap is meesterschap
Hans van den Bor, directievoorzitter van Regiobank, vindt het een hele eer om in Groenlo te zijn. "Dit is natuurlijk een oude vestingstad maar ik ken het vooral van de leus 'vakmanschap is meesterschap'. Dat is precies wat we ook bij de RegioBank doen. In veel plaatsen verdwijnen de banken uit het straatbeeld, maar hier gaan we ons vestigen. Financiële zaken moet je dicht bij de deur hebben. Er zijn nu 540 RegioBanken in Nederland. Wij kiezen ervoor om dicht bij de mensen te staan. En inderdaad, zoals Rik al zei, ouderwetse service met moderne middelen. De RegioBank is een professionele financieel dienstverlener, hier ben je en blijf je graag klant."

De bank voor het hele gezin
Het is vervolgens de eer aan Dave Klein Gunnewiek, hét gezicht van Regiobank Groenlo, om samen met Hans van den Bor het lint door te knippen met een reusachtige schaar. Dave vertelt dat de RegioBank een bank is voor het hele gezin. Zo zijn er speciale jeugd- en jongerenrekeningen en biedt de bank alle gangbare bankproducten, waaronder ook zeer aantrekkelijke hypotheken. "Wij willen geen afstand tot onze klanten maar willen juist meedenken. Dat kan alleen als we onze klanten écht kennen en daar staan wij voor."
De openingstijden van de RegioBank Groenlo, Nieuwestraat 1, zijn maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.


www.regiobank.nl