De band Stainless. Foto: PR
De band Stainless. Foto: PR Foto:

KUDO en Neem Je LP Mee bij Rockcafé Taste

Law, Stainless, Contra Fools en Concoction live

GROENLO - 3 en 4 december zijn er opnieuw muzikale activiteiten in het Grolse muziekcafé Taste. Zaterdag 3 december is er de tweemaandelijkse KUDO-avond en de zondag erna de maandelijks terugkerende Neem Je LP Mee Middag.

De KUDO-avonden zijn bedoeld voor bands die de oefenruimte uit willen, een try-out willen doen, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen.
Daarnaast hebben het hard groeiende Pigpopfestival in Voor-Beltrum en Taste de handen ineengeslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO-avonden dit seizoen, wordt één band uitgezocht die Pigpop 2017 (op 20 mei 2017) mag openen. Er zal op iedere KUDO-avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen. Stemmers maken ook nog eens de kans op twee gratis kaarten voor Pigpop.
Komend weekend is er een KUDO met vier bands, er wordt dan ook stipt om 21.00 uur begonnen. Die vier bands zijn Law, Stainless, Contra Fools en Concoction. De entree is gratis.

Neem Je LP Mee
Zondagmiddag 4 december, de eerste zondag van de maand, is er weer de maandelijkse Neem Je LP Mee Middag. Een vinylmiddag met DJ Provo. De eerste keer, 6 november, bleek een erg geslaagde middag, met een echt huiskamergevoel. Meerdere mensen brachten diverse lps mee. DJ Provo (Marco Krabbenborg) draaide zelf oude lp's uit zijn eigen verzameling, ook hedendaagse rock en blues werden niet geschuwd.
Dus wat Marion en Roland van Taste betreft: "Kom gezellig naar Taste en breng je oude en nieuwe vinyl mee, vraag platen aan of kom gewoon gezellig luisteren, beleven en herinneren. Met een (speciaal)biertje, een hapje, goeie muziek, herinneringen ophalen en veel jeugdsentiment."
De aanvang is 16.00 uur en de entree is als altijd vrij.