Mike Krabbenborg werd Top-verkoper. Foto: PR
Mike Krabbenborg werd Top-verkoper. Foto: PR Foto:

Chocoladeletteractie Rap en Snel slijt 2300 letters

GROENLO - Zoals elk jaar heeft gymnastiekvereniging Rap en Snel weer de jaarlijkse chocoladeletteractie gehouden. Vanaf begin november konden leden van de club weer langs bij familie, vrienden, buren en bekenden om de letters te verkopen. Dat de leden hun best hebben gedaan is duidelijk, want met een resultaat van 2300 verkochte letters mag de vereniging trots zijn op de verkopers, dat aantal is veel hoger dan vorig jaar. Op zaterdag 26 november zijn de letters bij de ijssalon van Bakkerij Wissink uitgedeeld. En voor elke verkoper was er iets lekkers.

Mevrouw Greet Ebbers heeft bij het inpakken tevens een bosje bloemen ontvangen, omdat het de laatste keer was dat zij heeft geholpen bij het inpakken van de chocoladeletters. Jaren is zij hierbij betrokken geweest alsook bij het inpakken van de eieren. Tevens is zij nog steeds trouw lid bij de damesconditietraining op de maandagavond.

Dit jaar was er geen topverkoopster, maar een topverkoper: Mike Krabbenborg met in totaal 73 verkochte letters. Voor zijn inzet heeft hij een mooie attentie mogen ontvangen.

Rap en Snel bedankt de verkopers en de kopers en ook Bakkerij Wissink voor de succesvolle samenwerking.