Riesewijk en Co. Foto: Theo Huijskes
Riesewijk en Co. Foto: Theo Huijskes

Mogelijk derde show Riesewijk & Co in De Bron

GROENLO - Na de twee totaal uitverkochte en dientengevolge succesvolle theatershows van Riesewijk & Co in De Bron, overwegen bestuur en directie van het Grolse culturele centrum om in 2017 nog een derde show te laten plaatsvinden.

Volgens directeur Tonnie Zieverink van CC De Bron hebben de shows van 15 oktober en 4 november jl., waarbij tweemaal over 400 belangstellenden werden geteld, dergelijke positieve reacties teweeg gebracht dat het serieus te overwegen is om er nog een derde show aan toe te voegen. "In overleg met Riesewijk & Co, die dan met exact dezelfde setting en hetzelfde programma op de planken komt, is de datum van zaterdag 1 april 2017 uit de bus gekomen. Voor alle duidelijkheid, absoluut geen 1 april-mop, maar een serieus voornemen."
De show, waarin het Achterhoekse en Twentse dialect hoogtij vieren en waarin onder andere het Grolse duo Joost Frank en Martijn Gelinck voor een humoristisch optreden zorgt, begint op de avond van de eerste april om 20.00 uur.
"Om deze, noem het maar exclusieve, voorstelling door te kunnen laten gaan, moeten er wel minimaal 250 toegangskaarten verkocht worden. Belangstellenden kunnen dit nu reeds kenbaar maken via info@debrongroenlo.nl.