Niek & Tim (links). Foto: PR
Niek & Tim (links). Foto: PR Foto:

Nieuwjaarsparty in Rockcafé Taste

GROENLO - Na weer een geweldig jaar met diverse topbands en theatervoorstellingen wordt traditiegetrouw het nieuwe jaar in Rockcafé Taste afgetrapt met een nieuwjaarsparty, op Nieuwjaarsdag.

Succesvolle KUDO avonden met leuke bands, Andre Manuel met zijn try out van de theatervoorstelling 'De Onzen', Thijs Kemperink die volgend seizoen wederom wil try-outen in het muziekcafé, Ralph de Jong die zowel akoestisch als met zijn band langskwam, Turbo tijdens het Bokbierfestival: allemaal juweeltjes die het afgelopen jaar het muziek- en theaterprogramma de moeite waard maakten. Dit zorgt er ook voor dat Taste inmiddels ook regionaal als plek waar het goed vertoeven is, op de kaart staat.

De nieuwjaarsparty is een jaarlijks evenement met een bijzondere sfeer en veel gezelligheid. Elkaar de beste wensen wensen, bij binnenkomst het Rockertje (huisshotje) ter verwelkoming. Muzikaal wordt de middag traditiegetrouw omlijst door Niek en Tim. De heren zijn meer dan bekend en regelmatig op een feestje of in één der Grolse kroegen te bewonderen. Echter de afspraak met Taste staat vast: de nieuwjaarsparty wordt geen echte party zonder deze heren. Ze zijn gepokt en gemazeld in de Achterhoekse muziekscene. Tim Ebbers is voornamelijk bekend als zanger/frontman van de legendarische Grolse formatie De Gracht en Niek Giesen kwam via allerhande muzikale omzwervingen terecht in de Fashion Showband waar hij nu deel van uit maakt. Heerlijk verteerbaar op de eerste dag van het nieuwe jaar, onder het genot van een biertje of een wijntje, en zoals het op een feestje hoort, met een lekker koud en warm hapje. Vanaf 15:30 uur is iedereen van harte welkom en de entree is gratis.

Afbeelding