Foto: PR
Foto: PR Foto:

Nieuwe cursus van Run2BFit

GROENLO/LICHTENVOORDE - Christian Reinders van Run&BFit start op 9 januari met een nieuwe cursus Running.

De cursus is bestemd voor iedereen die altijd al heeft willen hardlopen, maar er nog niet aan toe kwam omdat hij of zij meer tijd of begeleiding nodig heeft, of wat voor reden dan ook, kan terecht op de cursus van Run&BFit. De groepscursus Running is bedoeld voor mensen die moeite hebben om op eigen kracht in beweging te komen. De deelnemers gaan twaalf weken lang twee keer per week onder begeleiding hardlopen voor een opgeruimd hoofd, betere lichamelijke conditie en meer energie. Het hardlopen in een kleine groep wordt geleidelijk opgebouwd en iedereen kan deelnemen ongeacht basisniveau of conditie.

Op de maandagavond is er de Loopgroep 'Blauwe Maandag'. Dit is een loopgroep die speciaal is voor deelnemers die al een tijdje bezig zijn of weer willen starten en moeite hebben om aansluiting te vinden bij een reguliere hardloopvereniging. Deze trainingen zijn te volgen ongeacht niveau en conditie. Deze groep kan meer betekenen voor elkaar dan alleen maar hardlopen, waarbij bewegen wel centraal staat. En bij belangstelling kan er middels een schema getraind worden naar een evenement toe. Ieders eigen persoonlijke doelstellingen zijn leidend.

De cursus running start op maandag 9 januari. De trainingen zijn op maandagavond van 19.00-20.00 uur en woensdagavond van 19.00-20.00 uur en de loopgroep Blauwe Maandag traint op maandagavond van 20.15 tot 21.15 uur.


www.run-bfit.nl tel. 06-51113531 info@run-bfit.nl