Afbeelding
Foto:

Hello sunshine!

Terwijl ik dit artikel schrijf, verblijdt een stralende zon ons, die al een paar dagen flink uitpakt. Dit schijnt voorlopig ook zo te blijven. Vakantieplannen worden alweer volop besproken tijdens een barbecue of een gezellig samenzijn op een festival, markt of verjaardag. Of een eindfeest van je team, zoals Dames 2 van Longa'59 afgelopen weekend beleefde, samengepakt in een zaal, slapen op luchtbedden en maar kletsen. Dat zijn leuke dingen voor de mens.

Puntjes op i
Het bestuur kijkt ook uit naar de vakantie. De laatste tijd is er hard gewerkt om alle teams, trainers, assistent-trainers en zaaluren op de rit te krijgen. Dit vergt veel overleg, waarbij we vooral zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Een aantal verschuivingen heeft plaatsgevonden. Alle trainers komen volgende week nog één keer bijeen om de laatste puntjes op de i te zetten, zodat we na de vakantie weer fris van start gaan om al onze leden met veel plezier te laten volleyballen. Longa`59 is vooral een vereniging met veel jeugd. Het doel is om over een paar seizoenen weer regiodivisie te gaan spelen. Samen met speelsters, ouders, trainers, kaderleden, sponsors en enthousiastelingen hebben we het vertrouwen dat dit gaat lukken.

Jongensteams
Na de vakantie starten we met twee jongensteams, één in de leeftijd van 6-8 jaar en een team van 9-11 jaar. We zijn er trots op dat we weer een start kunnen maken met jongensteams.
In de week van 21 augustus starten we weer met de trainingen. Meer hierover komt nog op de website te staan: www.longa59.nl. Namens het bestuur wens ik iedereen een heerlijke zomer toe!

Marian Hagen