De gasten zetten de VR-bril op, terwijl Danielle Fox (links, staand met witte blouse) uitleg geeft. Foto: Lydia ter Welle
De gasten zetten de VR-bril op, terwijl Danielle Fox (links, staand met witte blouse) uitleg geeft. Foto: Lydia ter Welle Foto:

Nieuw bij jubilerend Fox Horeca: VR dineren

VRAGENDER – Ton en Danielle Fox vieren met hun team van Fox Horeca dat hun bedrijf twintig jaar bestaat. Dat doen ze met allerlei extraatjes en leuke aanbiedingen voor de gasten. En met iets heel nieuws: VR dineren. Dat is dineren met een virtual reality-bril op. En dat is een smakelijke ervaring, zo is gebleken.

Door Lydia ter Welle

Een woensdagmiddag, half augustus. Naar Fox in Vragender, voor een interview met Ton en Danielle Fox over hun jubilerende bedrijf. Binnenkomend word ik, na ontvangst door Danielle Fox, uitgenodigd om plaats te nemen aan een feestelijk gedekte tafel. Danielle heet alle gasten welkom en legt uit, dat we gaan ervaren hoe VR dineren in zijn werk gaat. "Wilt u allemaal de VR-bril opzetten, en daarna de hoofdtelefoon. Met het knopje voorop kunt u de bril scherpstellen, het geluidsvolume regelt u met een knopje rechts op de bril. U krijgt op een bepaald moment een mededeling, dat er een gerechtje is geserveerd. Dat kunt u opeten zonder uw VR-bril af te zetten. Geniet van wat u ziet en ervaart!", zo nodigt ze uit. En genieten, dat is het, zo kan ik beamen.

"En dit proeven van VR dineren bieden we tot en met 12 november de gasten die dat willen, ook als onderdeel van een diner in ons buffetrestaurant op zaterdagavond", vertelt Danielle. Het is – opnieuw - een vernieuwend element van de services die Fox Horeca te bieden heeft. "We zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen, proberen onze gasten steeds te verrassen. Het is ook mogelijk om met een gezelschap, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, een VR-diner te reserveren. Dan eet je natuurlijk niet alle gangen met zo'n bril op, maar wel een paar, om te ervaren wat het toevoegt aan eten. En natuurlijk houden we rekening met vegetariërs of bijvoorbeeld glutenallergie."

Cocktailworkshop
Daarnaast biedt Fox Horeca meer extra's tijdens de viering van het twintigjarig jubileum. Zo is er tot en met 12 november voor de gasten van het buffetrestaurant op vrijdagavond als extra een cocktailworkshop, en er is een sushi- en sashimi-bar. Bovendien kunnen gasten die tussen 17.00 en 18.00 uur aanschuiven, kiezen voor een aantrekkelijk geprijsd all-in arrangement, waar dan de drankjes bij de prijs zijn inbegrepen.

De zondag is familiedag bij Fox. In de lounge zijn er allerlei spel- en speelactiviteiten voor de kinderen. Ze maken allemaal kans op een leuke prijs, in de wervelwind kast! En in de actieperiode mogen ze aanschuiven voor slechts één euro. Per iedere twee volwassenen mogen telkens drie kinderen tot en met tien jaar voor één euro aanschuiven aan brunch of diner. Ook voor jeugdigen van 11 tot 14 jaar is er een gereduceerd tarief.
Ontwerpwedstrijd
Bovendien maakt elke gast in die periode tijdens de brunch kans om zijn eten geserveerd te krijgen op een Fox-jubileumbord. "En dat betekent dat hij niet hoeft te betalen", zegt Danielle. Alle mensen die nu boeken voor een feest in 2018, betalen slechts twintig euro per gast voor het avondfeest. "En we hebben een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. We willen graag een mascotte. Iedereen mag een ontwerp met ons delen. We kiezen half november een ontwerp uit, en degene wiens ontwerp wordt gekozen, wint een mooie prijs", vult Ton aan: "Een jaar lang gratis dineren en drinken voor vijf personen!"

Teamwork
Ton en Danielle Fox benadrukken dat hun bedrijf alleen zo kan floreren dankzij de fijne samenwerking met hun team. "Zij hebben nadrukkelijk meegedacht over de viering van het jubileum, en mede namens hen nodigen wij u van harte uit om gebruik te komen maken van de jubileumactiviteiten in ons horecabedrijf!"


www.foxhoreca.nl
www. Facebook.com/foxhoreca

Foto: Ton en Danielle Fox, met de VR-bril op. Foto: PR