Captain Albatross speelt bij Taste. Foto: PR
Captain Albatross speelt bij Taste. Foto: PR Foto: Verona Westera

Workshop fotografie voor kinderen bij Prikkelz

GROENLO - Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen meedoen met een fotografiecursus bij De Bron in Groenlo. De cursus wordt georganiseerd door Prikkelz.

Er komt een echte fotograaf naar De Bron die deelnemers de fijne kneepjes bijbrengt over creatief kijken naar mensen en objecten zodat er prachtige plaatjes kunnen worden geschoten. De fotografieworkshop wordt gegeven op vrijdag 27 januari van 15.45 tot 17.45 uur. Fotograaf Lawrence Mooij gaat de workshop verzorgen.

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, aanmelden kan via e-mail. De kosten zijn 2,50 euro per kind.


info@prikkelzgroenlo.nl


Genieten van rockklassiekers bij Rockcafé Taste

GROENLO - Het nieuwe jaar is weer begonnen en de live optredens in Rockcafé Taste gaan natuurlijk door, Captain Albatross, de Nirvana Tribute- en 90's Grunge Coverband komt op zaterdag 28 januari optreden.

Moe van alle laffe top-40 coverbandjes, piratenmuziek en zouteloze deuntjes besloten drie doorgewinterde muzikanten in 2006 de krachten te bundelen en de oefenruimte in te duiken. Versterkers op 10, aftikken en gaan. De muzikale richting was al snel duidelijk, vette jaren '90 grunge moest het worden, de muziek waar ze allemaal mee opgroeiden. Covers van bands als Pearl Jam, Soundgarden, Therapy, Alice in Chains en vele anderen werden op het repertoire gezet, afgewisseld met een uitschieter naar nieuwere rockplaten van artiesten als Foo Fighters, Turbonegro en Weezer.

Al snel bleek dat ze alle vier een enorme voorliefde hadden voor de pioniers en grondleggers van dit genre: Nirvana. Al snel was de Nirvana-tribute geboren. Krachtig en vol passie brengen ze de hits, de album-tracks en onbekendere pareltjes uit het repertoire. De stem van de zanger is daarbij een beangstigende één-op-één kopie van de stem van Kurt Cobain.

Deze zaterdag komen ze hun grunge-gospel over Rockcafé Taste in Groenlo uitstorten, bezoekers wordt geadviseerd om de houthakkersbloesjes aan te trekken, een biertje in de hand te nemen en te genieten van al deze klassiekers. Het concert begint om 22.00 uur.