"Kom gezellig eten bij Loco", nodigt het team van Loco uit. Foto: PR Foto:

Voordelig uit eten bij Loco

LIEVELDE - Loco eten en drinken in Lievelde trapt het jaar af met een herhaling van de populaire voordeelactie van vorig jaar, waarbij elke tweede gast gratis eet. Wie nu gebruik maakt van het 3-gangen keuzemenu en met twee personen komt eten, betaalt maar voor één. Komt men met vier personen, dan betaalt men maar voor twee.

Wie voor het eerst binnenstapt, wordt verrast door het bijzondere interieur. De industriële look van de Loods met originele accessoires en antieke elementen uit vervlogen tijden, of juist het café restaurant, een verademing om even terecht te komen in een ambiance waar gemoedelijkheid en gezelligheid hoogtij viert.

Het team van Loco belooft: "Een bezoek aan Loco is dan ook meer een beleving waarbij kwaliteit, gezelligheid en sfeer hand in hand gaan. Je voelt je welkom. Naast de veelzijdige kaart om à la carte te dineren heeft de keukenbrigade een geweldig voordeelmenu voor u samengesteld. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om langs te komen. Voor dat gevarieerde driegangen keuzemenu betaalt men 39,50 euro, waarbij dus iedere tweede persoon van een gezelschap gratis mee mag eten!"
Loco eten en drinken is te vinden aan de Lieveldeweg 118 in Lievelde.


tel. 0544-371287
www.locolievelde.nl