Armbreien. Foto: Hans Hendriks
Armbreien. Foto: Hans Hendriks Foto:

Leven met een chronische ziekte

REGIO - De Reuma patiëntenvereniging Oost-Achterhoek houdt op dinsdag 28 februari om 19.30 uur een bijeenkomst waarin Willy Wienholts uit Dinxperlo vertelt over haar leven met een chronische ziekte. De bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk.

Er komt heel wat op je pad wanneer je een chronische ziekte krijgt; het kan een behoorlijke impact hebben op je leven. Het betekent echter niet dat je leven over is.
Willy Wienholts is ervaringsdeskundige en vertelt deze avond haar boeiende levensverhaal.

Het auditorium van het SKB vindt u door bij binnenkomst in het ziekenhuis de bordjes "vergadercentrum" te volgen. Deze bevindt zich op de 1e verdieping. Vanaf 19.15 uur is de zaal open.
Ook voor niet-leden is er de mogelijkheid om deze informatieavond bij te wonen In verband met de beperkte ruimte dient u zich echter wel op te geven voor 22 februari a.s. Dit kan door een mailtje te sturen naar: lezing@rpvoostachterhoek.nl of te bellen met 0544-371321.


Armbreien bij Ankomm'n

WINTERSWIJK - Tijdens de handwerkochtend bij gastgalerij Ankomm'n is op vrijdag 10 februari aandacht voor de techniek armbreien. Deelnemers gaan met de armen een sjaal breien. Aanmelden voor deze handwerkochtend kan telefonisch bij Anita. De kosten zijn 6,- euro, materialen zijn inbegrepen. Koffie of thee met eventueel iets lekkers is voor eigen rekening. Locatie: Gastgalerij Ankomm'n, Mentinkweg 5, Winterswijk-Corle; informatie: tel. 0543-520337 of 06-15624314.