De organisatie van de survivalrun in Beltrum wil terugkijken en een blik in de toekomst werpen tijdens een Survivalcafé. Foto: archief Achterhoek Nieuws
De organisatie van de survivalrun in Beltrum wil terugkijken en een blik in de toekomst werpen tijdens een Survivalcafé. Foto: archief Achterhoek Nieuws Foto:

Bouwen aan toekomst van de survivalrun in

Beltrum

BELTRUM - Stichting Survival Beltrum (SSB) houdt op maandagavond 20 februari vanaf 20.00 uur bij 't Noasman, gelegen aan de Meenweg 4 in Beltrum, het Survival Café. Dit is de gelegenheid voor deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en ouders van de jeugd om hun mening te geven over de survivalrun in Beltrum.

Overal in de Achterhoek is sprake van krimp. Behalve bij de survival in Beltrum. De survivalrun Beltrum knalt uit haar voegen. Hoe kan dat? De sport is populairder dan ooit tevoren. De inschrijvingen voor de verschillende afstanden waren al snel uitverkocht. Loopt de survivalrun Beltrum tegen de grenzen van haar mogelijkheden aan? In geen geval! Er zijn suggesties om de survivalrun verder te laten groeien. Met uitbreiding voor de jeugd, professionele jeugdtraining en efficiënter gebruik van de hindernissen. De initiatiefnemers hebben hun plannen goed voorbereid. Tijdens het Survival Café ontvouwen ze hun ideeën.

Het Survival Café is een mooie gelegenheid om nog eens na te genieten van het meest indrukwekkende sportevenement in de Achterhoek. De survivalrun in Beltrum is een heroïsche wedstrijd. Die moet je eens in je leven gelopen hebben. Op maandag 20 februari werpen de organisatoren een blik in de toekomst. Iedereen is van harte welkom!
Voor meer informatie over het Survival Café kan men contact opnemen met Mark Ribbers (voorzitter): 06 13 06 63 15 of Stef Beunk (commissielid): 06 514 900 52.