Bloemen voor de bodes als blijk van waardering voor hun extra inzet en flexibiliteit. vlnr Marcel Rooks, Elly Bokkers en Annet Storteler.
Bloemen voor de bodes als blijk van waardering voor hun extra inzet en flexibiliteit. vlnr Marcel Rooks, Elly Bokkers en Annet Storteler. Foto:

Gemeentehuis Oost Gelre: klaar voor de toekomst

Vervolg van de voorpagina

OOST GELRE - Het vernieuwde en verbouwde gemeentehuis van Oost Gelre, aan de raadhuisstraat in Lichtenvoordem is zonder toeters en bellen in gebruik genomen.

Dank aan de bodes
Na deze informele opening worden er nog drie medewerkers verrast met een mooie bos bloemen en een andere attentie.

Gemeentesecretaris Marjan Nekkers roemt de bodes Marcel Rooks, Annet Storteler en Elly Bokkers voor hun vele extra kilometers. "Jullie hebben altijd iedereen voorzien van koffie, ondanks de vele extra kilometers die jullie daarvoor moesten lopen. Het is enorm veel werk geweest om ook de koffie en de post in de verschillende tijdelijke gebouwen te bezorgen. Daarvoor zijn we jullie erg dankbaar."

Open dag
Er is een open dag op zaterdag 18 maart in het gemeentehuis van Oost Gelre aan de Varsseveldseweg 2 in Lichtenvoorde. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

De balie Burgerzaken is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 12.30 uur, op dinsdag van 13.00 tot 17.00 en op donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.
In de maanden mei, juni en juli is de balie Burgerzaken op dinsdagavond extra geopend van 17.00 tot 19.00 maar uitsluitend op afspraak.

www.oostgelre.nl


Wervelende dans en humor bij De Bron

GROENLO - Humor en wervelende dans bij twee voorstellingen in Cultureel Centrum De Bron.

De derde voorstelling van Riesewijck & Co staat op zaterdag 1 april op het programma. De kaartverkoop voor de uitvoering met de plaatselijke humorhelden Joost en Martijn startte op 15 februari. In korte tijd waren meer dan tweehonderd kaarten verkocht. Kaarten voor de extra voorstelling van Riesewijk & Co op 1 april kunnen gereserveerd worden via www.debrongroenlo.nl/tickets of aan de bar van De Bron. Prijs per ticket 19,50 euro inclusief een consumptie in de pauze.

Internationaal Dansensemble Paloina presenteert in 2017 'Oud & Nieuw', een voorstelling die Paloina's heden en verleden tot één dansspektakel smeedt. Er worden oude choreografieën met nieuwe verweven. Dans met onder andere choreografieën van oprichtster Erda Baerents worden gepresenteerd. Voorgaande twee jaar verzorgde Paloina reeds een voorstelling in het Cultureel Centrum de Bron op de zondagmiddag. Dit jaar komen zij graag terug met hun nieuwe spectaculaire show van muziek, dans en zang op zaterdag 8 april. De voorstelling begint om 20.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Tickets zijn te verkrijgen via www.debrongroenlo.nl/tickets of a contant aan de bar bij de Bron. Prijs per ticket 16,00 euro inclusief een consumptie in de pauze.