Een beeld van de altijd fantastische sfeer bij de FF van de VSVG. Foto: Theo Huijskes
Een beeld van de altijd fantastische sfeer bij de FF van de VSVG. Foto: Theo Huijskes Foto:

Editie 44 van vrienden SV Grol staat op de rol

GROENLO - De halfjaarlijkse fancy fair van de Vrienden van sv Grol wordt gehouden van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april in het sportcafé op sportpark Den Elshof.

Door Theo Huijskes

In het komende weekend gaat het om de 44ste editie. Er worden veel mensen verwacht, want het is een gegeven dat er vele Grol-supporters zijn, die wel eens een thuiswedstrijd van Grol 1 aan zich voorbij laten gaan, maar zeker niet wanneer dat een wedstrijd is in het weekend van de fancy fair. Zo staat zondag de thuiswedstrijd Grol 1-DCS uit Zevenaar op het programma. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Overigens wordt reeds op de zaterdagmiddag het officiële startsein gegeven voor de fancy fair. Dit met name om ook de oudere jeugdelftallen en de zaterdagteams de gelegenheid te bieden om mee te spelen. Het inzetten van enkele grotere prijzen behoort dan zeker ook tot de mogelijkheden. Niet onvermeld mag blijven dat er vorig jaar bij wijze van uitproberen reeds op de vrijdagavond op een bescheiden wijze proef werd gedraaid.

Zaterdag start van fancy fair

Een geslaagd experiment, dat op vrijdag 7 april wordt herhaald. Op alle drie de dagen staat het prominente flitslicht met bekende en populaire namen centraal en worden er weer prachtige prijzen weggeven, waaronder een fiets, pannensets, een koelkast, fraaie sportartikelen, leren ballen, levensmiddelenpakketten en vleesschotels. De zondag wordt begonnen met het clublied van de VSVG. Het bestuur onder aanvoering van voorzitter Geert Jan Stokkers rekent op een massale toeloop van belangstellenden voor andermaal een geslaagd evenement.