Afbeelding
Foto:

Laatste loodjes voor tafeltennissers van VIOS

BELTRUM - Het tafeltennisseizoen nadert zijn einde, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst en dat was zeker het geval voor VIOS 1. Dit team had als koploper weliswaar een ruime voorsprong op Grol 2 en het kampioenschap kan inmiddels bijna niet meer ontgaan, maar er moest toch nog hard aan getrokken worden om de overwinning binnen te halen.

Paul Bergervoet was geblesseerd en werd in de strijd in Groenlo tegen Grol 2 vervangen door Wim Fennis uit VIOS 2. Wim Holt verloor zijn eerste partij van Roy Hieltjes in een vijfsetter. Daarna ging ook Wim Fennis ten onder tegen Andric van der Linden. Tussenstand 2-0 voor Grol. Namens VIOS 1 liet Martijn Koster het eerste puntje noteren door een overwinning op Eric Bevers. Het dubbel ging opnieuw naar Grol, 3-1. Andric legde het hierna af tegen een zeer sterk spelende Wim Holt en Roy verloor vervolgens van Martijn. De stand was in evenwicht. Wim Fennis won vervolgens van Eric en zette VIOS op voorsprong. Andric won vervolgens weer van Martijn, waardoor de stand opnieuw in evenwicht was 4 -4. De laatste partijen werden gewonnen door Wim Holt en Wim Fennis van respectievelijk Eric Bevers en Roy Hieltjes. Eindstand 4-6 voor VIOS 1. Met nog één wedstrijd voor de boeg heeft VIOS 1 nog slechts enkele puntjes nodig om kampioen te worden in de vierde klasse.
VIOS 2 moest naar Winterswijk en nam het op tegen SMD 5. Wim Fennis won een vijfsetter tegen Marvin Hobé. Walter Rouwhorst won in een viersetter van Jan Freke, waarna Wout van ’t Wel zich de hand liet schudden door Remco Sikkink. Helaas ging het dubbel verloren en was de stand 1-3 in het voordeel van VIOS. Jan moest vervolgens de eer laten aan Wim en ook Marvin verloor in een daverende vijfsetter van Wout. De enige partij die nog verloren ging was die van Wout tegen Jan. De eindstand was 2-8 in het voordeel van VIOS.
In de zesde klasse reisde VIOS 3 af naar Bredevoort. Marjolein ten Harkel won gemakkelijk van Dorien Wechgelaer en Janwim Jacobs had weinig moeite met Bert Siemerink. Helaas moest Arnold Bomers zich gewonnen geven tegen Hans Hoorneborg. Tussenstand 1 – 2 voor VIOS. Het dubbel ging vervolgens naar VIOS en ook de vier daarop volgende partijen waren voor VIOS (1-7). Helaas moest Marjolein de eer laten aan Hans Hoorneborg, maar kon Janwim de eindstand zetten op 2 – 8 door een overwinning op Dorien.