Tafeltennis is één van de mogelijkheden tijdens de instuif. Foto: PR
Tafeltennis is één van de mogelijkheden tijdens de instuif. Foto: PR

Cheque voor winnaars kruisjassen

GROENLO - Einduitslag kruisjassen seizoen van Stichting Grolse Kermis is bekend, het duo Paul Rootinck en Jos Bomers zijn de terechte winnaars.

Eigenlijk waren de algehele winnaars van het seizoen vooraf al wel bekend. Het duo Paul Rootinck en Jos Bomers had al een prachtig totaal bij elkaar gesprokkeld van 25.175 punten over zes van de zeven kaart avonden. Het totaal staat voor een zeer hoog gemiddelde van 4.196 punten over de beste zes kaart avonden. Zij werden dus terecht eerste. Het koppel mocht een welverdiend applaus in ontvangst nemen op maandagavond 24 april, en natuurlijk een waardecheque. De overige uitslagen luiden als volgt: 2. Mieke Bouwmeester en Theo Baks met 24.152 punten. 3.Stef Klein Gunnewiek en Toon Hartman met 24.144 punten. 4. Appie Firing en Martin Firing (winnaars vorig seizoen) met 24.004 punten. Aan de achtste en tevens laatste wedstrijd van dit seizoen op maandag 24 april werd opnieuw door een groot aantal kaarters deelgenomen. De poedelprijs ging deze avond naar de dames Gerda Wopereis en Agnes Kerkemeijer. Zij behaalden een aantal van 2.912 punten. Ook zij kregen een warm applaus. Uitslagen van deze avond: 1. Mieke Bouwmeester en Theo Baks met 4.714 punten 2. Bennie Leuvenkamp en Jan Storteler met 4.296 punten 3. Toon Hartman en Stef Klein Gunnewiek met 4.241 punten. Op maandag 18 september gaat het nieuwe kaartseizoen van start.


60+ Beweeginstuif Beltrum een succes

BELTRUM - Op woensdag 26 april werd de 60+ Beweeginstuif Beltrum gehouden door tafeltennisvereniging VIOS en VIOS Gym en de Sport Federatie Berkelland(SFB) in sporthal de Sonders in Beltrum. Leden van de VIOS Gymgroep en een aantal tafeltennissers en een enkel niet-lid deden mee aan de gym onder leiding van trainster Clementine en daarna werd en er door iedereen geoefend op de tafeltennistafel onder leiding van trainers Wim en Walter. Het was voor iedereen heel verfrissend om een kijkje in andermans keuken te nemen. Iedereen vond het leuk en wie weet levert het nog nieuwe leden op ook. Na afloop werd er koffie en thee gedronken. Ook zin om eens mee te doen? Op woensdag wordt er van 9.30 tot 10.30 uur gegymd in sporthal de Sonders en op de maandag wordt er vanaf 19.30 uur getafeltennist. Iedereen is welkom om een paar keer gratis mee te doen. Voor het complete sportaanbod in de regio kijk op www.sportfederatieberkelland.nl of bel de SFB 0545-476727.

Van links naar rechts Willem Zieverink, Paul Rootinck en Jos Bomers. Foto: PR