Glitch, van links af: Rogier Hoekstra, Jesse van Zolingen, Max Boogaerts, Teun Bauhuis. Foto: Karin Stronks
Glitch, van links af: Rogier Hoekstra, Jesse van Zolingen, Max Boogaerts, Teun Bauhuis. Foto: Karin Stronks

Nieuwe naam bij Sjoksfestival, line-up compleet

Glitch op DJ TripleA Networks stage

Door Karin Stronks

AALTEN – Er is een nieuwe naam toegevoegd aan het programma van het Sjoksfestival, vier jonge Aaltense Dj's, acterend onder de naam Glitch, staan van 20.30 tot 21.30 uur op DJ TripleA Networks stage, zij verzorgen het voorprogramma van de Q-Music show. Het Sjoksfestival barst los op zaterdag 27 mei, vanaf 20.30 uur begint het muzikale programma. De organisatie heeft besloten om, net als de succesvolle jubileumeditie van vorig jaar, het festival in het Aaltense centrum te houden.

"We halen net als vorig jaar weer topbands naar Aalten. Grooveline, Beethoven Legends en Huphter zorgen op Coverstage en Mainstage op de Markt voor kwalitatief hoogstaande concerten. DJ TripleA Networks stage op Hoge Blik staat in het teken van Q-Music The Party en Het Foute Uur. Als klapper op de vuurpijl hebben we Miss Faith gecontracteerd. Aan het programma op DJ TripleA Networks stage is op het laatste moment Glitch toegevoegd, vier jonge talentvolle Dj's uit Aalten zorgen voor spektakel van 20.30 tot 21.30 uur. We borduren voort op het enorme succes van vorig jaar, toen 2200 bezoekers - en wij - hebben genoten van een fantastisch Sjoksfestival. Daarom hebben we gekozen voor dezelfde formule. We maken er weer een groot feest van in het centrum van Aalten!" Aan het woord is Christiaan ter Haar van de stichting Sjoks evenementen.

Op het laatste moment is Glitch toegevoegd aan het programma, de line-up is nu compleet. Teun Bauhuis, Max Boogaerts, Rogier Hoekstra en Jesse van Zolingen zijn jonge aanstormende talenten in het Dj wereldje. Na langdurig oefenen hebben ze al in diverse regionale uitgaanscentra opgetreden, onder andere bij jongerencentrum Atlantic en bij De Radstake. Teun Bauhuis zegt: "We mogen een uur vullen bij het Sjoksfestival en beginnen rustig, we voeren het ritme en tempo langzaam op. Wat wij belangrijk vinden, en daar letten we ook op, is wat het publiek mooi vindt. Daar spelen we op in!"

De voorverkoop voor de 26ste editie van het Sjoksfestival is in volle gang, de verkoop van Early Bird tickets is gesloten. Er zijn reguliere kaarten te koop via Eventgoose en à contant bij Sportshop Navis voor 16,50 euro. Ook de Sjoksdinertickets, die in het jubileumjaar zijn geïntroduceerd, zijn weer verkrijgbaar, voor 32,50 euro kunnen bezoekers vanaf 18.30 uur een drie-gangen-menu nuttigen bij eetcafé Enjoy, restaurant Stegers, Herbergh d'Olde Marckt of bij oerkroeg Schiller, waarbij drankjes voor eigen rekening zijn. Na het eten kunnen de gasten genieten van het 26ste Sjoksfestival.

Een deel van de opbrengst van het Sjoksfestival is voor volleybalvereniging De Hofnar-Bovo. In ruil daarvoor helpen vrijwilligers van deze club met allerlei hand- en spandiensten.


www.sjoks.nl
Facebook: Sjoksfestival