Het team van aNivo. Foto: PR
Het team van aNivo. Foto: PR Foto:

aNivo Zonwering en Raamdecoratie

GROENLO - aNivo is al jaren toonaangevend binnen de regio Oost Gelre als het gaat om zonwering en raamdecoratie. Inmiddels is de showroom ruim 10 jaar gevestigd in Groenlo, langs de Twenteroute. aNivo beschikt over een ruim assortiment. Niet alleen op gebied van zonwering maar ook terrasoverkappingen, rolluiken, raamdecoratie, horsystemen, garagedeuren, screens en rolpoorten in de breedste zin van het woord. Voor een grote en kleine portemonnee, voor elke smaak en stijl, wees welkom bij aNivo en laat u verrassen door deze grote collectie!

In de showroom krijgt u een duidelijk overzicht van dit ruime assortiment en is er ruimte voor persoonlijke aandacht, waarbij er wordt meegedacht over uw huis. Wat is de beste en mooiste optie voor u? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken, waarbij de situatie thuis door een goed ingevoerde medewerker wordt bekeken. aNivo werkt tevens op maat, er kan een vrijblijvende offerte worden gemaakt.

Deskundig advies heeft de hoogste prioriteit bij aNivo. Er wordt gestreefd naar het beste resultaat, de mooiste uitstraling en functionaliteit, waarbij rekening wordt gehouden met alle technische mogelijkheden, de kosten en esthetische overwegingen. Met een betrouwbaar en eerlijk advies van ons kunt u weloverwogen de beste beslissing nemen voor uw woning en kunt u jaren plezier hebben van uw investering.
aNivo staat voor persoonlijk, kosteloos en eerlijk advies! Gratis opmeten, een geheel vrijblijvende en dus tot niets verplichtende offerte met hierin een overzicht van de mogelijkheden en de kosten. Wij bieden de uitstekende service van eigen montage-, reparatie- en onderhoudsdienst, twee tot tien jaar garantie op onze producten en de eerlijke, perfecte prijs/kwaliteit verhouding, korte levertijden en veel keus. Wat wilt u nog meer? Wees welkom!
Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag tot en met vrijdag 13.30 - 17.30 uur, zaterdag 10.00 - 16.30 uur en op afspraak.


aNivo Zonwering en Raamdecoratie
Marhulzenweg 45a
7141 CR Groenlo
0544 462 299
www.anivo.nl
Facebook: aNivo