Maak kans op een fietskar. Foto: PR
Maak kans op een fietskar. Foto: PR

Win een fietskar bij Discus Bennink

LICHTENVOORDE - Met warm weer is het heerlijk om te fietsen en het liefst doe je dat natuurlijk samen met je hond. Daarom heeft Discus Bennink een leuke actie bedacht, bij aankoop van een zak Total Bite hondenvoeding maken klanten kans op een prachtige fietskar.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de hond mee te nemen als je gaat fietsen. Dat kan met een fietsbeugel, maar ook met een fietskar. Met name als het een kleine, oude of een niet meer zo sportieve hond betreft, is de fietskar een veilige en comfortabele manier om de viervoeter overal mee naar toe te nemen. Discus Bennink in Lichtenvoorde introduceert dit voorjaar een aantrekkelijke actie waarbij hondenbezitters een fietskar kunnen winnen.

Volgens bedrijfsleider Barry Lensink van Discus Bennink, maken zijn klanten kans op een fietskar ter waarde van 159,-euro bij aankoop van een zak hondenvoeding van het merk Total Bite. Hij licht verder toe: "Met Total Bite hebben wij een prachtig merk in handen. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Graag willen wij met deze actie de naamsbekendheid van dit merk vergroten en onze klanten overtuigen van de uitstekende kwaliteit van deze voeding. Het assortiment van Total Bite bevat kwalitatief hoogwaardige voeding en is exclusief bij Discus verkrijgbaar. De complete voeding is afgestemd op elke specifieke behoefte en voor iedere levensfase van een hond. Het assortiment bestaat eveneens uit vers vlees varianten."

Duur van de Total Bite fietskar actie
De actie met Total Bite van Discus Bennink loopt van 22 mei tot en met 18 juni. De aankoop van een zak Total Bite hondenvoeding moet dus in deze periode plaatsvinden. "De trekking en de prijsuitreiking vindt na 18 juni plaats in onze winkel. Uiteraard zullen wij de winnaar flink in het zonnetje zetten", aldus Barry.