Betuel Ramírez Velasco. Foto: PR
Betuel Ramírez Velasco. Foto: PR Foto:

Concert 'Musicum Silentio' door
Kleinkoor Vivente met harpiste

ZWILLBROCK - Kleinkoor Vivente verzorgt op zondag 18 juni onder leiding van Annette Weterings een sfeervol concert met als thema `Musicum Silentio´. Medewerking wordt verleend door harpiste Betuel Ramírez Velasco. Het concert vindt plaats in de Sankt Franziskus Barrockkirche in Zwillbrock en begint om 16.30 uur.

´Musicum silentio´ staat voor een muzikaal stiltemoment. Op het programma staat onder andere de a capella "Mass for 4 voices" van William Byrd. Het publiek mag zich vervolgens verheugen op de uitvoering van het bekende Ave verum van W.A. Mozart, het Locus iste van Anton Bruckner en het Ave Maria van Heitor Villa-Lobos. Daarna krijgt het concert een wending naar hedendaags a capella koormuziek van Morten Lauridsen, Lee Dengler en Paul Mealor. Kortom: muziek om in stilte van te genieten.

Een speciale rol tijdens het concert is weggelegd voor de uit Mexico afkomstige harpiste Betuel Ramírez, die met haar harpsolo´s niemand ongeroerd zal laten.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen op zondag 18 juni in de Barockkirche te Zwillbrock. Aanvang 16.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.


www.vivente.harreveld.nl