Hugo Bomers van EP: Groot Zevert overhandigt de koelkast aan Susanne Wassink. Foto: PR
Hugo Bomers van EP: Groot Zevert overhandigt de koelkast aan Susanne Wassink. Foto: PR Foto:

Susanne Wassink wint koelkast bij EP: Groot Zevert in Groenlo

GROENLO - Anderhalve maand lang maakten klanten van EP: Groot Zevert in Groenlo tijdens de SummerSale bij elke aankoop kans op een limegroene SchaubLorenz koel-vriescombinatie ter waarde van 799 euro. Woensdag 16 augustus vond de trekking plaats. De gelukkige winnaar was Susanne Wassink uit Groenlo. Naast de SummerSale actie kunnen exclusief klant van EP het hele jaar nog mee doen aan de actie 'Vlieg mee met EP:' Men maakt dan het hele jaar kans op een all inclusive vakantie voor twee personen naar Zuid-Spanje. De actie is een groot succes en heeft ondertussen al zes klanten gelukkig mogen maken.


Zang en orgel in Zwilbroek

ZWILLBROCK - Zondag 3 september om 16.30 uur zingen en spelen in de barok kerk in Zwilbroek de sopraan Charlotte Winkelhorst en de organist Hans Stege.

Deze musici werken al ruim vijftien jaar samen en hebben samen een cd opgenomen: 'Een vleug van eeuwigheid'. Op het programma staan onder andere stukken van Felix Mendelssohn-Bartholdy, Antonin Dvorak, Alessandro Stradella en Giacomo Puccini voor sopraan en orgel. Op het orgel in de kerk van Zwillbrock zullen werken van Dietrich Buxtehude, Georg Böhm, Johann Sebastian Bach en Felix Mendelssohn-Bartholdy ten gehore gebracht worden.

De entree is gratis. Een vrije gift voor de dekking van de kosten van de musici is welkom.