Ray Benz treedt vrijdag op bij Taste. Foto: PR
Ray Benz treedt vrijdag op bij Taste. Foto: PR Foto:

Bokbierfeest bij Taste

GROENLO - In Rockcafé Taste vindt op vrijdag 6 oktober een bokbierfeest plaats, met Ray Benz en Friends. Medewerking verlenen onder andere Alan Gascoigne, Jan Kolkman en Marco van der Aar.

Ray Benz is een band bestaande uit gelouterde muzikanten, sinds de jaren '80 actief in de muziek, die eigen werk spelen. In 2015 leverden ze een cd af getiteld 'About Time.' Dit najaar gaat de band een EP opnemen met nieuw repertoire. De band zal deze avond eigen nummers spelen aangevuld met samengesteld repertoire vertolkt door muzikale vrienden: Alan Gascoigne, Jan Kolkman en Marco van der Aar.

Met zijn nieuwe Gascoigne's Quartet brengt Alan Gascoigne deze avond een mooi repertoire dat als Blues/Rock gekenmerkt kan worden. Jan Kolkmanzal deze avond samen met Ray Benz een mooie pot gitaarspel laten horen. Marco van der Aar vertolkt deze avond nummers van een oude rocklegende.

Aanvang 22.00 uur, entree vrij.


Zanggroep Miss-Sonance zoekt versterking

BELTRUM - Miss-Sonance is een vocal group, bestaande uit negen dames, waaronder een zangeres/pianiste, Monique Nijman. Ze staan onder leiding van dirigent/arrangeur Dick Hatumena. De dames zijn afkomstig uit Groenlo, Aalten, Beltrum en Almelo.

Op dit moment zoekt Miss-Sonance uitbreiding; zij zijn op zoek naar meerdere meiden/dames, die belangstelling hebben om mee te zingen op de wekelijkse repetitie-avonden op de woensdagen, en zodoende samen toe te kunnen werken naar een van de optredens.
Miss-Sonance is opgericht in maart 1997, vanuit enkele andere, reeds bekende koren/vocal groups uit de regio. Het repertoire bestaat uit sfeervolle nummers, Nederlands- en Engelstalig, van swingende stukken tot ballads, in a-capella setting maar ook onder pianobegeleiding, unisono gezongen maar ook 2- tot 4-stemmig. Regelmatig is Miss-Sonance te gast bij muzikale evenementen, diverse koren, muziekverenigingen, koopzondagen, adventsmarkten, kerkdiensten.
Op 11 november treedt Miss-Sonance op in Theater De Storm in Winterswijk, ter gelegenheid van het jubileumconcert van de slagwerkgroep Sint Jan uit Meddo, samen met The Shuffle Percussion Group uit Groenlo, en The Drumbassadors. Miss-Sonance brengt die avond enkele stukken uit hun repertoire. Voor meer informatie: kijk op de Facebookpagina van Miss-Sonance, of bel 06-13461329, Annelies Eijsink, of kom langs op een repetitieavond op de woensdagavond in Basisschool De Hoeksteen in Groenlo.