Harm de Vries is benoemd tot erelid en Mario Polmann tot lid van verdienste. Foto: PR
Harm de Vries is benoemd tot erelid en Mario Polmann tot lid van verdienste. Foto: PR Foto:

Harm en Mario in zonnetje gezet

GROENLO - Op woensdag 27 september vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de dartclub Jackpot plaats bij Café Bar 700. Tijdens deze avond werden twee personen in het bijzonder in het zonnetje gezet, namelijk Harm de Vries en Mario Polmann.

Harm de Vries is benoemd tot erelid en hij heeft deze titel meer dan verdiend. Harm bekleedt al jaren meerdere functies binnen de vereniging. Hij is penningmeester in het bestuur, captain of ook wel 'Capo' van Jackpot 1 en speelt ook al jaren mee bij Jackpot 5. Mede dankzij Harm is Jackpot 700 uitgegroeid tot een stabiele en mooie vereniging.
Mario Polmann is benoemd tot lid van verdienste en ook hij heeft deze titel absoluut verdiend. Mario is captain van DC Jackpot 4 en speelt ook bij DC Jackpot 5. Hij is al jarenlang een vaste kracht binnen zowel de vereniging als bij het Open Groenlo. Daar is hij een van de hoofdsponsoren met zijn bedrijf Mario's Montage. Ook heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de vernieuwde banen. De vereniging kan altijd rekenen op zijn vakmanschap en betrokkenheid rekenen
Ook Patrick Engel werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Altijd nauw betrokken bij het Open Groenlo en alle andere activiteiten binnen de vereniging.