Corry Konings nam tijd om met bewoners te spreken en op de foto te gaan. Foto: PR
Corry Konings nam tijd om met bewoners te spreken en op de foto te gaan. Foto: PR Foto:

Corry Konings op muzikaal
bezoek in De Molenberg

GROENLO - Donderdag 19 oktober heeft Corry Konings een optreden verzorgd voor de bewoners van het woonzorgcentrum en de somatische verpleegafdelingen van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé locatie De Molenberg.

Om 19.00 uur ging de zaal open en de ruim 70 bewoners zaten al vol verwachting klaar om de zangeres van het Nederlandstalige levenslied te ontmoeten. De sfeer zat er al meteen goed in toen de eerste klanken van 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' werden ingezet.

Het werd een intiem optreden. Corry begaf zich tussen de bewoners en zong haar meest bekende hits die door de bewoners uit volle borst werden meegezongen. Na het optreden kreeg iedereen de mogelijkheid om met Corry op de foto te gaan. Met een handdruk, een praatje en een gesigneerde foto kwam er een eind aan een geslaagde avond.

De avond is georganiseerd in het kader van het plan: 'Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen'. Dit plan is door de overheid ingezet om de ouderenzorg in Nederland te verbeteren.