Team aannemersbedrijf GZ Geveltechniek. Foto: PR
Team aannemersbedrijf GZ Geveltechniek. Foto: PR

Aannemersbedrijf GZ Geveltechniek: voor gevel- en serrebouw

LICHTENVOORDE – Aannemersbedrijf GZ Geveltechniek biedt een veelvoud aan producten voor bedrijfspanden en woningen van particulieren. Het bedrijf is gespecialiseerd in serres, veranda's, tuinkamers, dakkapellen, gevelbekleding en aan-en verbouw.

Door Karin Stronks

Voor een fraaie serre, knusse veranda, een ruimte creërende dakkapel, een tuimelraam of een trendy tuinhuiskamer kan men bij aannemersbedrijf GZ Geveltechniek terecht. Ook voor aanbouw, verbouw en gevelbekleding is men bij aannemersbedrijf GZ Geveltechniek aan het juiste adres, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid staat er hoog in het vaandel. Het aannemersbedrijf ontwerpt, bouwt en levert het eindproduct, exact naar de wens van de klant.
De vakmensen van GZ Geveltechniek zorgen voor het complete plaatje. Als er een opdracht binnenkomt neemt één van de medewerkers vrijwel altijd een kijkje bij de klant. Hij beoordeelt met de opdrachtgever de situatie, bespreekt de wensen en verwachtingen, wat zijn de mogelijkheden, bouwkundig en qua budget? Als samen met de opdrachtgever iets moois is bedacht gaat aannemersbedrijf GZ Geveltechniek ermee aan de slag.
Ook in deze branche zijn trends aan de orde. Tegenwoordig is een tuinhuiskamer 'hot', lekker genieten van het buitenleven! GZ Geveltechniek zorgt ervoor altijd op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen.


www.gzgeveltechniek.nl

Een voorbeeld van een fraaie veranda. Foto: PR
Dakkapel. Foto: PR