BOF '96 houdt allerlaatste zitting

Nederlands beste Buutredners en Grolse trots op zaterdag 25 november

Door Kyra Broshuis

GROENLO- De bekende BOF-zitting wordt op zaterdag 25 november voor de allerlaatste keer gehouden. De organisatie van deze zittingen, de vrienden- en kegelclub BOF'96 (Balls of Fire) stopt na 22 jaar met deze legendarische buutavonden voor intimi. Alle leden hebben inmiddels een zitting gepresenteerd. Zaterdag zal Peter Gunnewijk de allerlaatste BOFzitting presenteren

"Net als de Knunnekes vieren ook wij dit jaar een jubileumjaar, het immers twee maal elf. Wij voeren het motto: 'beter opbranden dan uitdoven' en daarom hebben we besloten om na 22 jaar definitief een punt te zetten achter onze zittingen. Niet achter BOF'96 zelf", zo vertellen de mannen van de BOF. De vaste gasten van de BOF-zittingen hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen. En zoals altijd belooft de BOF een spectaculair programma. De zitting van de kegelclub staat al jaren bekend als de proeftuin van de grote buutavonden van de Knunnekes. Tal van talenten traden op het podium bij de BOF voor het eerst op voor het publiek. Daarnaast is de BOF erin geslaagd dit allerlaatste jaar de allerbeste Buutredners naar Grolle te halen. "Hierbij zijn kosten noch moeite gespaard."

Het programma
Het programma begint aanstaande zaterdag al vroeg. "Dit om iedereen in de gelegenheid te stellen ons te bedanken voor vele uren vermaak in de afgelopen jaren. Daarnaast hebben we natuurlijk weer een geweldige groep artiesten bereid gevonden deze allerlaatste zitting onvergetelijk te maken. Vele prinsenparen van de afgelopen 22 jaar maken gebruik van de uitnodiging en uiteraard zullen ook de nu al legendarische stadsprins Henk-Jan en zijn adjudant Maurice hun opwachting maken", zo zegt 't Grolse Gold, de carnavalscommissie van de club. De genodigden worden verwacht vanaf 19.22 uur bij De Lange Gang in Groenlo. Het programma begint om 19.49 uur, elf minuten vóór acht dus en iedereen wordt geacht in carnavaleske outfit te verschijnen. "En graag met zakdoeken", aldus Eugene Huis in het Veld, Jeroen Porskamp, Michel Huijskes, Peter Gunnewijk, Remco Smeets, Robert Wolterink en Bart de Vries van 't Grolse Gold.