Prima week voor tafeltennisvereniging Grol

GROENLO - De Tafeltennisvereniging Grol heeft een goede week achter de rug. Grol 2, 4 en 5 wonnen op de slofjes van hun tegenstanders. Grol 1 moest genoegen nemen met een gelijkspel, terwijl Grol 3 geen kans had om met twee spelers te winnen.

Grol 1 had het geluk dat Taverdo met twee spelers kwam opdagen. Daardoor was er van te voren al hoop op een goede uitslag. Het werd dan ook 5-5. Wim 1, Herbert 1 en Henk 0. Grol 2 had geen problemen met Atak 3. Invaller Jan Giesbers deed zijn plicht en won twee partijen. Roy en Andric wonnen er beide drie. Zo werd het 9-1. Grol 3 had weer de handicap met twee spelers te moeten spelen. En daarom was het moeilijk winst te behalen. Jan 1 en Frans 2.

Grol 4 schoot uit zijn slof tegen Dropshot 3. Het werd maar liefst 10-0. Wel moest de tegenstander met twee spelers spelen. Jan 2, Fits 2 en Frans 2. Grol 5 boekte ook een ruime overwinning. Bredevoort 4 werd met een 8-2 nederlaag naar huis gestuurd. Maar het ging niet van een leien dakje, want vijf partijen werden in vijf games gespeeld. Theo 1, Priscilla 3 en Caroline 3.