"Kerst vier je samen"

KERST INN op vrijdag 15 december in De Mattelier

Kerst vier je samen
tijdens Kerst Inn


GROENLO - Op vrijdag 15 december is het weer zover. Dan vindt de Kerst Inn plaats in het sociaal cultureel centrum De Mattelier.

Genieten in sfeervolle ambiance

Iedereen uit Groenlo en omgeving is van harte welkom en voor het bedrag van 15 euro per persoon wordt een gevarieerd programma aangeboden. Bovendien wordt er die dag goed voor de inwendige mens gezorgd. De Mattelier heeft alles in huis om deze dag onvergetelijk te maken voor jong en oud uit Groenlo en omgeving.

Organisatie
De dag is georganiseerd door leerlingen van het Graafschap College in samenwerking met de vrijwilligers van De Mattelier. Dit alles met het aansprekende doel om mensen elkaar te laten ontmoeten en een gezellig samenzijn te bieden in een sfeervolle ambiance rondom Kerst. Het is een kerstmiddag voor iedereen, zo wordt nog eens met nadruk gesteld. De dag begint 's morgens om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Inloop 's morgens vanaf 10.30 uur. Kaarten kunnen aan de balie in De Mattelier, Mattelierstraat 19 worden gekocht, maar kunnen ook online worden besteld via info@demattelier.nl. Telefonisch reserveren kan via tel. tel: 0544 - 462020.

Programma
Zoals al gezegd wordt er een zeer gevarieerd programma aangeboden met diverse optredens en ook de nodige doe-activiteiten. Voor elk wat wils, inclusief koffie of thee met iets lekkers, een lunch en een hapje en een drankje.