Notice. Foto: PR
Notice. Foto: PR Foto:

Kerstmiddag seniorenvereniging met Notice

GROENLO - De jaarlijkse Kerstmiddag voor leden van de Seniorenvereniging Groenlo in zaal De Pelikaan van City Lido is dit jaar op dinsdagmiddag 12 december vanaf 14.00 uur. De bijeenkomst begint met een optreden van het vocaal ensemble Notice uit Arnhem.

Zes dames, Judith, Marian, Monique, Herminia, Marja en Femke, die het geheel begeleidt op piano en gitaar en meezingt in a capella stukken. Het repertoire van Notice bestaat uit Nederlands- en Engelstalige liedjes, van lichte luistermuziek tot swing met eigentijdse arrangementen. Daarnaast heeft Notice een uitgebreid Kerstrepertoire. De dames zingen drie-vier-en vijfstemmige stukken, maar ook solistische stukken en duetten staan op hun veelzijdig repertoire.
Na hun optreden is er voor de leden een door City Lido prima verzorgde broodmaaltijd, waarvoor een eigen bijdrage wordt gevraagd. Hiervoor moet men zich wel aanmelden. Dit kan nog tot zaterdag 9 december bij M. Peters, tel. 0544-462481 of 06-30891680.

Op dinsdag 21 november gingen leden van de Seniorenvereniging een dagje uit. Het weer werkte niet echt mee, maar daar hadden de dames en heren weinig hinder van. Met een volle bus vertrokken zij eerst naar Terwolde waar bij restaurant Kriebelz diverse heerlijke stamppotten met alle bijbehoren werd gegeten, aan tafel geserveerd in diverse pannetjes. Vervolgens ging de tocht via een prachtige kleurrijke tocht over de Veluwe naar Elburg, waar een rondvaartboot klaar lag voor een vaartochtje over het Veluwe meer. Aan boord werd er mede genoten van koffie/thee en gebak. De leden kijken terug op een geslaagde dag.