GroenRijk Groenlo blijft goed bereikbaar

GROENLO – GroenRijk aan het Maarsevonder 5 (voorheen Marhulzenweg 49) in Groenlo is én blijft uitstekend bereikbaar.

Ook tijdens de werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe N18, ter hoogte van Groenlo, die al een klein jaar aan de gang zijn.

Chris Platter van GroenRijk Groenlo legt uit: "In week 49 zal echter de kruising ter hoogte van GroenRijk voor gemotoriseerd verkeer worden afgesloten.

Via bebording aan de N18 zal het gemotoriseerde verkeer dan via de afslag Vredenseweg naar de nieuwe parallelweg (Maarsevonder) worden geleid. Tot in het voorjaar zijn we op deze manier bereikbaar."

Platter benadrukt dat voor fietsers de 'oude' oversteek naar GroenRijk nog wel te gebruiken is. De fietstunnel (ter hoogte van de Eschweg) zal omstreeks week 9 voor fietsers en voetgangers worden opengesteld. Vanaf dan is de kruising ook voor hen afgesloten.

In de loop van het voorjaar van 2018 zal ook de kruising Vredenseweg dicht gaan en moet men via de afslag Laarberg naar GroenRijk Groenlo. Door weersomstandigheden kan er iets van de planning worden afgeweken.

Platter: "We hebben volop kerstbomen, kerst- en decoratieartikelen. Kom dus inspiratie opdoen! Daarvoor bent u bij ons aan het goede – en goed bereikbare – adres."


Uitslag etalagewedstrijd

GROENLO – Sinterklaas en zijn pieten zijn al weer op weg naar Spanje. Maar voordat ze weg gingen hadden ze nog tijd om de prijsjes rond te brengen.

Drie weken lang konden kinderen in Groenlo meedoen aan de etalagewedstrijd. In veel etalages stonden letters en als wie die letters op het formulier goed invuld ekreeg volgende zin: 'Sint neemt Grolse cadeaus mee voor jouw schoen'.

Veel kinderen zijn samen met de papa's en mama's of vriendjes langs de etalages gegaan. Ze hebben de oplossing ingevuld en de formulieren ingeleverd bij bakkerij Wissink.

Uit de ingeleverde formulieren zijn de volgende winnaars getrokken: Tess (11 jaar), Ruurloseweg 60, Groenlo, Maud (7 jaar), Drabbelweg 2A, Lievelde, Melle (5 jaar), Eibergseweg 36A, Groenlo, Lucas (2 jaar), Het Blik 90, Groenlo

Met hulp van twee pieten, het GOV en de Scouting zijn de prijzen bij de winnaars terecht gekomen.


Vrouwengilde Groenlo

GROENLO - Op maandagmiddag 11 december houdt het Vrouwengilde een kerstmiddag, bij City Centrum in de grote zaal.

Om 14.00 uur is de zaal open en de bijeenkomst start om 14.30 uur.