Afbeelding
Foto:

Potgrondactie Longa'59

Heeft u ook al zin in het voorjaar en wilt u straks weer genieten van de bloemen en planten in uw tuin of op uw balkon? Net als voorgaande jaren kunt u bij volleybalvereniging Longa'59 weer voordelig en eenvoudig potgrond kopen. De jeugdleden brengen de potgrond als extra service bij u thuis. De kwalitatief goede grond heeft een scherpe prijs én u hoeft niet te sjouwen met zware zakken.

Longa'59 organiseert de potgrondactie om de jeugdactiviteiten financieel mogelijk te maken. Vóór 23 februari kunt u de leden aan de deur verwachten. De potgrond is te bestellen via de bestellijsten die zij bij zich hebben. Longa'59 hanteert de volgende prijzen: 1 zak à 20 liter € 2,50, 1 zak à 50 liter € 5,00 en 3 zakken à 50 liter € 13,-. De potgrond moet bij bestelling worden afgerekend. Vanaf 9 maart bezorgen de leden de potgrond bij u thuis.

Draagt u Longa'59 ook een warm hart toe en kunt u potgrond voor uw tuin of balkon gebruiken? Wij hopen op uw medewerking. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mario Rötter, via M.rotter@upcmail.nl.