Ans Andringa (links) draagt de sleutel van haar kapsalon over aan Miranda Wolterink. Foto: Theo Huijskes
Ans Andringa (links) draagt de sleutel van haar kapsalon over aan Miranda Wolterink. Foto: Theo Huijskes Foto:

Kapsalon Ans ondergaat metamorfose en gaat 'Jouw Stijl' heten

GROENLO - Ans Andringa, in Groenlo beter bekend als Kapsalon Ans, vindt dat het de hoogste tijd is geworden om het stokje over te geven aan een opvolger. Ruim 38 jaar heeft Ans samen met haar team, en dat met name op de locatie hoek Kevelderstraat - Ganzenmarkt, een kapsalon gerund. Een adres waar naast vakmanschap ook veel aandacht werd en nog steeds wordt besteed aan aspecten als service en bovenal gastvrijheid.

Door Theo Huijskes

Het stokje zal worden overgenomen door Miranda Wolterink, die met de overname een lang gekoesterde wens in vervulling ziet gaan. Het is de bedoeling dat Ans Andringa in het jaar 2018 voorlopig nog blijft meewerken, ook al is het alleen maar om op die manier de totale overgang zo geruisloos mogelijk en daarmee tot ieders tevredenheid te laten verlopen. "Daarbij hopen wij gezamenlijk te kunnen bewerkstelligen dat mijn vaste klantenkring dezelfde hoeveelheid vertrouwen krijgt in Miranda dan dat ik al die jaren heb mogen ondervinden", reageert Ans.

Haar opvolgster Miranda Wolterink staat te popelen om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. "Het is de bedoeling dat de kapsalon de komende maanden een soort metamorfose ondergaat, die zal worden afgesloten met de naamsverandering, waarbij Kapsalon Ans plaats maakt voor 'Jouw Stijl'. Bij een overname horen nu eenmaal veranderingen", aldus Miranda, die erg blij is dat het gehele kappersteam van Ans, zichzelf ook wel 'De Zes Meiden' noemende, mee verhuist naar de nieuwe situatie. "Een groot voordeel daarbij is dat wij elkaar al goed kennen, omdat ik voorheen met het merendeel van hen al heb samengewerkt."
Ans Andringa tenslotte: "Het was voor hen geen verrassing. Toen ik ze vertelde dat zij een nieuwe werkgever kregen, was de eerste reactie: Miranda? Voor mijn klanten zal er dus weinig veranderen. En wat het belangrijkste is, kwaliteit en service blijven als vanouds."