Inter Nos Groenlo houdt op 18 januari een open repetitieavond. Foto: Theo Huijskes
Inter Nos Groenlo houdt op 18 januari een open repetitieavond. Foto: Theo Huijskes Foto:

Mannenzangvereniging Inter Nos houdt een open repetitie

GROENLO - De mannenzangvereniging Inter Nos uit Groenlo timmert al geruime tijd aan de weg. Zowel de zestig leden, als het actieve bestuur en dirigent/muzikaal leider Esther van der Heijden, stralen een enorm enthousiasme uit.

Door Theo Huijskes

Maar Inter Nos wil meer. Het koor wil graat uitbreiding van het aantal actieve, zingende leden. Daarom wordt er op donderdag 18 januari een open repetitie gehouden. Een geschikte gelegenheid voor belangstellenden, die graag kennis willen maken met Inter Nos. Naast de koorzang worden er door de vereniging ook andere activiteiten georganiseerd, zoals het korenfestival, de mannendag, de ledendag en niet te vergeten de gezamenlijke reisjes en uitjes. Ook geeft het koor acte de présence tijdens het jaarlijkse Open Achterhoeks Dweilorkestenkampioenschap op Hemelvaartsdag in Groenlo.

Na bijna 73 jaar is Inter Nos nog steeds springlevend. De open repetitieavond, waarbij belangstellenden van alle leeftijden welkom zijn, vindt plaats in City Lido op 18 januari en begint om 19.45 uur. Om 21.00 uur is er een pauze en de open repetitie wordt afgesloten om 22.00 uur.