De turnster van Vios hebben goed gepresteerd. Foto: PR
De turnster van Vios hebben goed gepresteerd. Foto: PR Foto:

Eerste plaatsingswedstrijd voor selectie Vios gym

BELTRUM - Zondag 14 januari vond de eerste plaatsingswedstrijd van de vijfde divisie plaats in Doetinchem. De dag begon met de pupillen 1 en de jeugd 1 meiden. De pupillen Lisanne Hoitink en Lynn Hopmans hebben laten zien wat ze kunnen door goede oefeningen te laten zien. Hier en daar waren er nog wat onzekerheden, maar ze waren zeer tevreden met het resultaat. Op de andere baan mocht Femke Roerdink het opnemen tegen de jeugd 1 meiden. Met een achtste plek voor Femke, een twintigste plek voor Lynn en een vierentwintigste plek voor Lisanne kijkt Vios terug op een geslaagde eerste wedstrijd.

De tweede wedstrijd was voor Sophie Heutinck, de strijd tegen alle pupillen 2. Zij heeft mooie oefeningen laten zien wat resulteerde in een zesde plaats in het sterke deelnemersveld.

In de laatste wedstrijd was instapper Mijs Belterman aan de beurt. Ondanks de wat moeilijke start van de wedstrijd heeft Mijs super strakke oefeningen laten zien, dit heeft dan ook geleid tot een negende plek.


Grol dames 1 verslaat Cabezota

GROENLO - Afgelopen zaterdag 13 januari speelde de handbalsters van Grol tegen Cabezota. Een thuiswedstrijd die voor Grol moeizaam startte. De aanval liep wat stroef en het team kwam al gauw met 1-3 achter te staan. Gelukkig wisten de dames het tij te keren met mooi en vooral snel spel. De juiste tactiek was gevonden. Het doel van de tegenstander werd snel achter elkaar meerdere keren gevonden. Ruststand 10-3.

In het begin van de tweede helft wist Cabezota nog een paar keer te scoren maar Grol was inmiddels op stoom en liep verder uit op haar tegenstander. Het snelle spel leidde tot een aantal break outs waarbij de speelsters konden uitzoeken wie zou gaan afmaken. Eindstand maar liefst 32-7 voor het team uit Groenlo.