Prikkelz houdt workshop percussie met Shuffle

GROENLO - Op vrijdag 26 januari houdt Prikkelz een workshop percussie in samenwerking met Percussiegroep Shuffle.

Onder leiding van een ervaren docent leren deelnemers de basis van percussie. Er wordt gewerkt aan ritmes en techniek, gekeken naar verschillende soorten percussie en uiteraard veel gespeeld. De workshop vindt plaats in De Mattelier te Groenlo. Voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar is er een workshop van 15.45 tot 16.45 uur. Voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar is er een workshop van 16.45 tot 17.45 uur. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers per groep, aanmelden kan alleen via info@prikkelzgroenlo.nl. De kosten zijn 2,50 euro per kind.


Voorlezen met gebaren

GROENLO - Eva Ploum leest op donderdag 1 februari van 10.30 tot 11.30 uur voor tijdens 'Boekjes & Babbels' in de bibliotheek in Lichtenvoorde. In Groenlo komt ze op donderdag 15 februari van 10.30 tot 11.30 uur. Zij leest het boek Ssst! De tijger slaapt voor, en doet dit met behulp van babygebaren.


Open week bij SeniorWeb-leslocaties

REGIO - Veel SeniorWeb-leslocaties werken mee aan de open week van 22 januari tot en met 28 januari. In deze regio zijn dat de bibliotheken in Borculo, Eibergen, Neede, Ruurlo, Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk en Gilde Winterswijk.

Tijdens de open week geven vrijwilligers van SeniorWeb informatie, zodat senioren online nog meer plezier kunnen beleven aan hun hobby. Ook wie houdt van tuinieren, muziek luisteren, verzamelen of fietsen kan zo nog meer beleven aan zijn hobby. Bijvoorbeeld met handige filmpjes met tips, uitleg of ideeën van kenners. Of met webwinkels met voordelige hobbymaterialen. Of voor het lezen van nuttige ervaringen van andere liefhebbers. Deelname is gratis.