ZSOM in De Molenberg

GROENLO - Het tv-programma van de ZSOM wordt op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg. Deze week omvat het programma onderstaande onderdelen.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Concert Mart Hillen
In 2016 won fingerstyle-gitarist Mart Hillen uit Lichtenvoorde de regionale theaterwedstrijd Rabo On Stage! Tijdens de finale riep juryvoorzitter Juul Diteweg hem uit tot Ambassadeur van de Gitaar. Zijn prijs? Een masterclass van een professional. Zijn wens? Het maken van een eigen concert. Deze wens kwam uit. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen heeft hij een prachtig soloconcert gemaakt en uitgevoerd in mei 2017. Naar aanleiding van deze geslaagde voorstelling begon hij in januari 2018 met zijn theatertour. Zijn grandioze gitaarspel werd gecombineerd met mooie, persoonlijke verhalen.
De ZSOM heeft op 12 januari opnames gemaakt van zijn theaterconcert in De Storm te Winterswijk. Vandaag het tweede deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Nogmaals nieuws en actualiteiten uit de regio.

Carnavalsoptocht Groenlo 2017
Al meer dan 25 jaar maakt de ZSOM tv-opnames van de carnavalsoptocht Groenlo. Op 11 februari 2018 trekt wederom het bonte spektakel door het centrum van Groenlo. Om alvast in de stemming te komen kunt u kijken naar een deel van de carnavalsoptocht 2017.


www.zsom.nl


Ouderbijeenkomsten 'Omgaan met pubers'
van start

REGIO - Het Preventie Platform Jeugd organiseert voor ouders van pubers vijf ouderbijeenkomsten over 'Omgaan met pubers'. De eerste bijeenkomst is op donderdag 8 maart. De bijeenkomsten zijn voor ouders van pubers (10 tot 16 jaar) en hebben als thema's: het puberbrein; in gesprek met je puber; alcohol en drugs; social media en seksualiteit. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders van pubers in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Ze vinden plaats in Schaersvoorde, locatie Stationsplein in Aalten op de donderdagen 8, 15, 22, 29 maart en 5 april, telkens van 19.30 tot 21.30 uur.

Deelname is gratis. Men kan zich aanmelden via info@preventieplatform.nl. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met Sarah Pelgrim, via 06 – 12 64 16 98.

Het Preventie Platform Jeugd zet zich in voor het gezond, stabiel en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Dit doet zij door de krachten van de verschillende organisaties te bundelen en samen een preventief aanbod rondom verschillende thema's en signalen te ontwikkelen.