Uitslagen tafeltennis

GROENLO - In de tweede ronde hebben de Grolteams het er niet slecht afgebracht. Grol 1 en Grol 5 wonnen en Grol 3 en 2 speelden gelijk. Grol 4 moest diep in het stof bijten en verloren met grote cijfers. Grol 5 speelde een goede partij tegen Vios 3 en won.

Grol 5 kwam al gauw voor te staan met 4 – 1. Daarna zonk de winning mood een beetje en kwam Vios opzetten. Ze trokken de stand gelijk tot 4 – 4. Grol herstelde zich. Men wist met veel moeite de laatste wedstrijden succesvol af te sluiten. Eindstand 6 – 4. Priscilla 2, Caroline 2 en Cintha 1.
Grol 4 moest aantreden tegen Relax 5. En dat bleek geen koud kunstje te zijn. Met 6 – 0 kwam Relax voor te staan. Jan Stöteler wist hierna de eer te redden en scoorde het enige winstpunt. Eindstand: 9 – 1 voor Relax. Jan 1 en Thomas en Frans 0. Grol 4 beleefde een spannende en lange avond. Liefst 7 partijen werden in 5 games gespeeld en dat zegt al genoeg. Helaas ging de volle winst aan Grol 3 voorbij. Grol begon voortvarend met een 3 – 0 voorsprong, maar daarna kwam SMD toch aan bod. Ze konden de stand gelijk trekken tot 3 – 3. Hierna ging het tegen elkaar op. Eindstand: 5 – 5. Jan 1, Frans en Ben 2. Ook Grol 2 kon niet tot volle winst komen. Wel kwam Grol 2 tegen Wehl 2 met 2 – 0 voor te staan maar deze voorsprong konden ze niet handhaven. Het werd al gauw 2 – 2 en daarna ging het ook gelijk op. Uiteindelijke stand: 5 – 5. Wim 2, Herbert 2 en Henk 1.
Grol 1 behaalde een overwinning tegen Vios 1. Met een voorsprong van 5 – 1 dacht iedereen aan een grote overwinning, maar dat lieten de Beltrummers niet toe. Ze zetten hun beste beentje voor en begonnen aan een inhaalrace. Ze kwamen tot 4 gewonnen partijen. De laatste 2 partijen werden door Grol 1 gewonnen. Eindstand: 6 – 4.


Handbalmeisjes Grol
verliezen in Duiven

GROENLO - Op zondagmorgen 4 februari vertrokken de meiden van Grol E1 in alle vroegte. Vol goede moed gingen zij op pad voor de wedstrijd tegen Duiven E1. Helaas liepen de Grolse meiden al snel een kleine achterstand op, 0-1. Nikki zette deze achterstand recht door een mooie goal. 1-1 op het scorebord. Ondanks de tegendoelpunten bleef Grol het eigen spel spelen. Mooie aanvallen werden opgezet. Toch lukte het niet om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Een ruststand van 12-3. In de rust hebben de coaches een flinke peptalk gehouden. Dat vertaalde zich naar acties in de tweede helft. Er werd fanatiek gespeeld met mooie schijnbewegingen en afstandsschoten. Maar de ballen vlogen er niet in, de wedstrijd werd afgesloten met een eindstand van 18-4. Zondag 18 februari een nieuwe kans, dan spelen de meiden een thuiswedstrijd tegen Quintus.