De meiden van Vios presteerden goed. Foto: PR Vios
De meiden van Vios presteerden goed. Foto: PR Vios Foto:

Vios presteert goed in tweede plaatsingswedstrijd vierde divisie

BELTRUM - Afgelopen zondag 4 februari stond de tweede plaatsingswedstrijd van de vierde divisie op het programma. De junioren Mila ter Meer, Babeth Wildenborg, Aniek Ballast en Maud te Veluwe mochten tegelijk met Nikki Roerdink als pupil 1 in de eerste wedstrijd starten.

Nikki mocht beginnen op het zenuwslopende toestel balk. Hier liet zij een strakke oefening zien, met helaas alleen een val van de balk met de koprol. Ook bij de vloer is er een goede oefening geturnd. Op de sprong liet Nikki een grote vooruitgang ten opzichte van vorige wedstrijd zien. En last but not least, de brug. Ook hier een strakke oefening. Dit alles heeft Nikki naar een veertiende plaats gebracht.

De junioren starten op de vloer, waar alle vier de meiden super oefeningen lieten zien. Een veel belovende start voor vandaag. Vervolgens was het tijd voor sprong, hier en daar nog wel wat verbeterpunten voor de volgende wedstrijd. Op de brug zijn meerdere persoonlijke doelen gehaald tijdens deze wedstrijd. En als laatste de balk. helaas namen de zenuwen het over, allemaal een keer er vanaf, maar verder goede oefeningen gedraaid. Al met al was het een geslaagde wedstrijd, Aniek is als 24e geƫindigd, Babeth als 18e, Mila 14e en als kers op de taart mocht Maud de gouden medaille mee naar huis nemen!