Tafeltennissers VIOS hervatten competitie

BELTRUM - Voorafgaand aan de voorjaarscompetitie waren 8 competitiespelers van Vios Tafeltennis op donderdag 18 januari te gast bij TTV Relax in Didam. Als voorbereiding op de competitie hadden beide verenigingen afgesproken om een vriendschappellijke wedstrijd te spelen met drie teams.

De storm had die dag problemen bij de spoorwegen veroorzaakt en daardoor kwamen de zesde klassers helaas een man te kort. In goed overleg werd daarom besloten dat ze met een aantal spelers van Reflex een reeks onderlinge wedstrijden zouden speelden. VIOS 1, uitkomend in de derde klasse, verloor hun oefenwedstrijd met 7-3, ondanks de goede invalbeurt van Wim Fennis. De vierdeklassers van VIOS 2 speelden met 5-5 gelijk. Na de wedstrijd werd nog even gezellig nagezeten voordat de huisreis weer werd aanvaard.

Een week later begon zoals gezegd de voorjaarscompetitie. Alle drie de teams speelden thuis hun eerste wedstrijd. VIOS 1 speelde in de derde klasse tegen ATTV uit Aerdt. Na een spannende strijd stond een 5-5 eindstand op het scorebord. VIOS 2 moest de strijd aangaan tegen Reflex uit Varsseveld. Bij de tegenstanders was Rob Janssen de gevierde man. Hij won zijn drie wedstrijden en speelde tevens sterk in de dubbel, zodat ook die in het voordeel van Varsseveld werd beslist. De VIOS spelers wisten toch nog vier wedstrijden te winnen, zodat de schade tot een 4-6 verlies werd beperkt. Team 3 trad aan tegen Bredevoort. Voor het nieuwste lid Nabel was dit zijn eerste competitiewedstrijd bij Vios. Hij moest daar nog even aan wennen maar wist toch één van zijn wedstrijden te winnen. VIOS-speler Willie Walterbos leverde met drie winstpartijen een belangrijke bijdrage aan de 6-4 overwinning voor de gastheren uit Beltrum.