Het team van Theissen Tweewielers. Op de foto ontbreekt Frits op den Akker. Foto: PR
Het team van Theissen Tweewielers. Op de foto ontbreekt Frits op den Akker. Foto: PR

Eén sterke locatie voor Theissen Tweewielers

AALTEN/LICHTENVOORDE – Vanaf 1 april worden de twee filialen van Theissen Tweewielers samengevoegd tot één sterke locatie. De winkel in Aalten sluit haar deuren en het hele team van Theissen gaat aan de slag in de vestiging aan de Varsseveldseweg 35 in Lichtenvoorde.

Door Karin Stronks

Qua service en garantie verandert er niets voor de klanten, de diensten worden zelfs uitgebreid. De openingstijden worden verruimd, vanaf 1 april kan de klant ook op maandagmiddag vanaf 13.30 uur bij Theissen Tweewielers terecht. Bovendien is de vestiging in Lichtenvoorde vanaf 1 april langer open: op werkdagen tot 18.30 uur. Op vrijdag is het koopavond tot 20.00 uur. Er wordt een tweede transporter aangeschaft voor de haal- en brengservice, fietsen worden dagelijks voor onderhoud of reparatie gratis bij de klant opgehaald en weer teruggebracht.
John Theissen en zijn team kunnen zich vanaf 1 april geheel concentreren op één sterke vestiging. "We hebben er lang over nagedacht en met ons team overleg gevoerd, we staan allemaal achter het besluit. Zoals het nu gaat hebben we dubbele voorraad en een dubbel aantal showroommodellen, we rijden steeds heen en weer om alles op orde te houden, de aandacht moet worden verdeeld. Bovendien is de afstand erg kort, slechts zeven kilometer, we beconcurreren eigenlijk onszelf. De locatie in Lichtenvoorde is ruim, ook buiten, daar liggen de beste mogelijkheden. Daarom gaan we van daaruit verder, één sterke vestiging waar we ons geheel op kunnen focussen", legt John Theissen uit.
"Met één grote winkel kunnen we een groot en breed assortiment aanbieden", aldus John Theissen. In de nieuwe situatie in Lichtenvoorde krijgt Theissen Tweewielers een officiële Sensa Store, een Bianchi corner en een Cortina Lifestyle store. Daarnaast is Theissen Tweewielers dealer van de merken Gazelle, Rih, Trek, Scott en Multicycle. John Theissen: "Ook wij zien dat internet zich profileert. Wij zetten daar in Lichtenvoorde iets moois tegenover door onze sterke punten nog meer naar voren te halen: service, onderhoud en advies door onze goed geschoolde medewerkers."
John Theissen Tweewielers is een begrip in Aalten, Lichtenvoorde en omstreken. Theissen zegt: "Onze fietsen vinden in een groot gebied een nieuwe eigenaar. De recreatieve fietser, de sportman/-vrouw en wie een fiets voor woon-werk-verkeer nodig heeft, de e-biker of mountainbiker, allen kunnen bij ons terecht voor een geschikt rijwiel en de bijbehorende accessoires zoals fietstassen, kettingsloten, fietspompen, mandjes, zadels, hypermoderne brillen en kleding en nog veel meer. Wij bieden na de samenvoeging nog meer service en toegankelijkheid, onze klant is nog altijd koning!"


www.theissentweewielers.nl