ZSOM in De Molenberg

GROENLO - Het tv-programma van de ZSOM wordt op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg. Deze week de volgende programma's.

ZSOM Regiojournaal
Het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Trio Sandra Vanreys
Op zaterdag 4 februari 2017 heeft de ZSOM opnames gemaakt van het concert van Trio Sandra Vanreys, bestaande uit Pauline en Marius Duurland en natuurlijk Sandra Vanreys. De afgelopen jaren heeft het trio een groot aantal optredens gedaan waarin ze verschillende muziekstijlen ten gehore brachten, zoals folk en country maar ook Nederlandstalige muziek. Deze week het laatste deel van dit concert.


Toneelvereniging Tof Volk
Op 25 januari 2018 heeft de ZSOM opnames gemaakt van het toneelstuk 'Het begon in Monte Carlo', opgevoerd door toneelvereniging Tof Volk uit Vragender. Sjef Kruk, bankwerker van beroep, komt van een vakantiereisje terug uit Nice. Hoe het allemaal precies gebeurd is, weet hij zelf ook niet, maar het begon allemaal in het casino te Monte Carlo. En nu is hij miljonair. Alleen heeft zijn dochter Willy hier moeite mee. Zij moet nu halsoverkop met haar handjes over elkaar gaan zitten en het werk aan een dienstmeid over laten. Ook de butler die pa in dienst heeft genomen, jaagt haar de schrik op het lijf. Wat moet de buurt hier wel niet van denken? In het bijzonder bovenburen Greet en Kees, die geregeld over de vloer komen, hebben er zo hun gedachten over. En tante Stien, die hun altijd wat toestopte, omdat ze het niet breed hadden. Alles staat op zijn kop. Dit keer het laatste deel van dit toneelstuk.